Tags

, , , , , ,

1925951c0cd77a51e7e2df49e847bb79

Jezelf accepteren is moeilijk wanneer je dik bent, zo denk ik er over, er komt een moment dat je(voor mij was dit zo ) zo dik bent dat iedereen er wat van lijkt te moeten vinden, dat dokters je een operatie willen aanpraten en dat mensen ideeën over je hebben die niet kloppen!

Waarom zoveel mensen een mening hebben over dikke mensen is een interessante discussie, ik denk zelf dat dik zijn en gelukkig voor de wereld zo moeilijk te begrijpen is doordat ze zo gebrainwasht zijn over het feit dat je je hele leven op dieet moet.

Ik ben het anders gaan bekijken, wat heb ik nodig om gelukkig te zijn, daarbij heb ik de filosofie bedacht gelukkig zijn is mijn keuze, van waaruit ik beslissingen maak die me op lange termijn een gelukkig gevoel geven!

Afvallen en dieten is daar een onderdeel in geweest, maar inmiddels weet ik dat slanker worden niets bijdraagt aan mijn geluk, zelf acceptatie, zelf vertrouwen en eigenwaarde wel!

Hoe kijk jij hier naar , ben jij dik en mag je er zijn? Of zit jij nog in het proces voor zelf acceptatie?

Met deze post probeer ik een positieve gedachten gang te geven! Laat je niet meenemen door je negatieve gedachten, er is zoveel moois aan jou wat je er tegen over kan zetten!

Liefs Louise

Advertenties