Tags

, , , , , ,

Ik ben altijd geïnteresseerd in de verschillende manieren van gezonde voeding, ja ook al ben ik een volle vrouw ook ik vind gezond eten belangrijk en probeer bewust te zijn van wat ik naar binnen werk!

Cocos-olie heb ik lange tijd gebruikt tot de vraag rees is dit echt wel zo gezond, ook voor mijn lief wil ik het allerbeste! Het voedingscentrum lijkt verdeeld over de mening cocos- olie en na het stuk over echte boter, ben ik meer en meer aan het kijken naar de originele natuurlijke producten.

Daarnaast is cocos-olie ook goed te gebruiken voor het zelf maken van allerlei schoonheidsmiddeltjes, heerlijk toch, zo wil ik de olie gaan gebruiken voor de Grazia haar challenge!

De blog cocosolie, verzadigde vetten zijn gezond, legt heel veel uit over het hoe het wat en het waarom van cocos-olie, voor mij weer een boost om het vaker te gaan gebruiken, het is hier in Duitsland gewoon te koop in de supermarkt voor maar 79 cent!

Ik merk dat veel gezondheidsvoeding in duitsland makkelijker te krijgen is, woon je vlak bij de grens ga maar eens opzoek naar eiwitrijk koolhydraatarm brood en noten meel in de supermarkt!

Wat vind jij van dit soort gezondheidsproducten , gebruik je ze wel of niet en geloof je er eigenlijk wel in?

baadc23247a96f3aef84025d0a88fb72

Advertenties