Tags

, , , , , , , , , , , , ,

55English at the bottom

Blazer Carmakoma

Jurkje Junarose

Legging zwart

Pumps Deichman

Mijn lijf

Beetje bij beetje ben ik mijn lijf aan het herontdekken, ja ik weet het, mijn lijf is al een tijdje van mij, maar voor mijn gevoel is het echt accepteren van mezelf nog niet zo lang geleden begonnen en is daardoor nu in volle gang, Door mijn samenwerking met “full of fashion”, en de foto’s die Dieneke en ik maken, kom ik beetje bij beetje tot het verzetten van mijn comfort zone.

Ik merk dat wat ik vroeger moeilijk zou vinden om te dragen, zoals een getailleerd jasje, dat ik daar nu minder problemen mee heb. Ja je ziet dat ik een buikje heb, maar valt het mij op omdat ik er moeite mee heb, of om dat het zo ontzettend tekent?

Voor mij blijft dit een eindeloze vraag, ik heb besloten dat ik mezelf mag zijn en dat het mag tekenen, want ik ben wie ik ben, ik wil niet meer altijd wijde kleding dragen en het idee hebben dat het dan niet opvalt!

Mijn stijl:

Ik ben gek op witte jurkjes, ik vind ze mooi en lieflijk en krijg er vaak een romantisch gevoel bij, als er dan nog kant aan zit ben ik verkocht.

Dit jurkje vind ik echt prachtig en de combinatie het vestje is voor mij helemaal nieuw, maar ik voelde me een sjieke nieuwe dame, misschien had ik mijn haren nog op moeten steken voor het juiste effect. De korte blazer van Carmakoma, is voor mij een uniek stuk en ja ik vind dat je hem met een appelbuikje zeker kan dragen, het enige nadeel is mijn grote cup waardoor hij wat verder open staat.

53

De stijl van Dieneke van Full of Fashion

Bij Dieneke, die een maatje kleiner heeft en een peer figuur staat het jasje heel anders, het geheel is bij haar war ruimer, doordat de verhoudingen van Dieneke met benen en rug beter zijn (ik heb een hele lange rug) zie je beter dat het echt een mooie set is samen! Ideaal voor de lente dagen of een zwoele zomeravond!

Wanneer ik naar de ze kleding kijk en ze draag krijg ik meteen zin in de zomerperiode!

De stijl is bij ons beide zo anders, dat ik het leuk vind om ze ook nog even naast elkaar te zetten!

Nieuwe map2

My body

Little by little I’m Rediscovering my body, yes I know it’s been there all my life, but I have the idea that i’m finally accepting it. Which hasn’t started long ago.

I’m sometimes working with Dieneke, she’s from Full of Fashion, and we take pictures together for our blogs. That helps me to take tiny steps into my new comfortzone

In the past I would have had some troubles wearing a fitted blazer, Now I can look and accept my apple belly to be shown .

For me the endless question, I decided to accept myself, that my belly may show, I am who I am. I don;t want to be stuck in wearing wide clothes thinking it might make me look thinner cause it doesn’t.

My Style

I love white dresses, they are p[retty, sweet and very romantic, I there is lace on it , I totally adore it!

This dress is really pretty , the combination with the fitted blazer is totally new for me, Maybe I should have put my hair up for the right touch. Anyway I felt like a lady!

Sthe short blazer of Carmakoma is a special piece and jes I think I can wear it even though I have an apple belly! Then only downside is my bigger boobs that makes the blazer stay a little more open.

Dinekes’s Style (she’s from full of Fashion)

Dieneke’s size is smaller and she is pear shaped, this makes the set look slightly different!

She has a different boddy and different body ratio and there for it is a different look. At least that is how I see it.

I think it is nice to see the set on 2 different shapes.