Tags

, , , , , ,

met margo1

oude bbb van blogger.com

Mijn lijf:

Ik ben een Big Belly Girl, ik heb een grote dikke buik. Ik kan er soms flink van balen, wanneer ik foto’s zie van prachtige dames met zandloper figuur. Want ook in de volle vrouwen industrie wordt het zandloper figuur gezien als het ideale… naar mijn idee zijn alle vormen mooi en ik zou meer diversiteit in vormen willen zien in de kleding industrie waar voornamelijk de volle billen en benen vrouwen gebruikt worden.

Dat is ook een van de redenen dat ik deze blog ben begonnen, om te laten zien hoe je er als big belly girl uit kan zien!

Bij het uitkiezen van mijn outfits houd ik er meestal rekening mee dat ik een dikke buik heb, (nee niet altijd ik ben wie ik ben en mijn buik hoeft niet altijd verborgen te blijven) Toch ga ik vaak op zoek naar manieren om mijn kleding in evenwicht te brengen en mijn goede punten uit te laten komen….
en bij dit setje vind ik dat aardig gelukt!

Mijn Stijl:
Zwart blijft mijn favoriete kleur, niet omdat het afslankt, maar omdat je er zo mooi mee kan shapen, je kan gebruiken om je lijf een andere vorm te geven…
ik draag een heel wijd shirt en een hele wijde petticoat, door die te temmen met een riem krijg ik de vorm die ik wil, de zandloper, daarnaast vallen de slanke benen toch nog op doordat de rok aan de onderkant doorzichtig is…

of te wel een big belly girl met een zandloper figuurtje…
Mijn outfits maak ik het liefste af met laarzen, ik heb slanke benen en kan dus gewoon de laarzen kopen die ik wil want meestal pas ik ze wel.. en als je er de benen voor hebt, moet je er van genieten… ik houd van laarzen, zoals sommige pumps sparen, zou ik laarzen willen sparen.Deze zijn mijn favoriet, omdat ze tot de knie rijken, het maakt de outfit net ff een beetje meer rock bitch…. and that’s what I love!

shirt: boris industries
petticoat: gotics 4 u
legging: kik
laarzen: deichman