Tags

, , , , , , , ,

fb18bbb325c60a0f56b36ca485c7370c
Eigenheid , het is een van de belangrijkste persoonlijke kenmerken… Wanneer mensen jou zouden beschrijven welke woorden zouden ze dan gebruiken?

zoveel verschillende mogelijkheden, maar vaak worden dezelfde woorden gebruikt…
Hoe omschrijf je iemand op een juiste manier, leg je uit wat iemand het zelfde heeft als andere mensen of zou je juist de meer exentrieke kenmerken benoemen.

Exentikiteit lijkt hot te zijn, rode haren, een mer exentieke kleding stijl zoals nu de gotic of de rockabilly komt steeds vaker voor en er zijn meerdere adressen waar je voor grotere maten kleding in zulke stijl terrecht kunt.

maar hoe exentriek is exentriek… persoonlijk vind ik dat je het mooiste bent wanneer je jezelf bent, niet volgen , maar wel overnemen wat bij je past, waar jij je jezelf in voelt. Eigenheid en excentriciteit is naar mijn idee gewoon de ruimte hebben en het vertrouwen dat je jezelf kan en mag laten zien. Je niet schamen voor wat anders is, maar juist laten zien dat anders ook mooi is…

Natuurlijk heb ik het dan al snel over de uiterlijke kenmerken, maar ook van binnen kun je je anders voelen, je exentriek voelen.
Door van binnen en buiten te laten zien wie je bent en hoe je je voelt geef je kleur aan onze maatschappij. en zo zal deze steeds een beetje veranderen….

Wat vind jij excentriek aan jezelf en hoe ga je daar mee om?

Welke look is voor jou favoriet? Foto’s zijn welkom!
liefs louise