Tags

, ,

Jezelf naar beneden halen, het gevoel hebben dat de wereld tegen je is, dat geluk niet voor jou bestemd is en dat alles je maar overkomt.

Ik ben al tijden van mening dat de manier waarop je met jezelf omgaat ook een verandering op de mensen om je heen heeft. Dat je moet kiezen voor positiviteit en kan werken aan je eigen geluk.

Ik weet het dat is niet makkelijk, misschien geloof je het niet maar ook daar ben ik geweest. Tot ik besloot dat het genoeg was dat ik moest veranderen en niet de wereld om me heen, dat ik andere keuzes moest maken en misschien wat mensen minder moest zien of moest aanspreken op hun gedrag.

Het gaat niet van het ene op het andere moment maar positiviteit voed positiviteit! net zoals negativiteit negatieve invloeden voeden.

Ik heb dit nooit goed kunnen uitleggen , tot ik vandaag deze blog tegen kwam!

Het bewustzijn experiment

bewustzijns-experiment

Deze schrijft over de kleine deeltjes waar de wereld van gemaakt is, alles heeft ze , wanneer je ze positief benaderd zullen ze positief zijn, eten blijft langer goed en ijs maakt mooiere kristallen. Terwijl negativiteit zorgt voor een versneld rottingsproces en lelijkere kristallen.

Het lijkt zo simpel en ik vraag me af hoe positief ben jij naar jezelf? Ik weet wel dat dit soort experimenten mij nog meer voeden in het geven van liefde aan de mensen om me heen, maar ook aan mezelf.

Zou het echt zo zijn dat wanneer je jezelf mooi, lief en leuk vind , je ook mooier liever en leuker wordt?

Hoe zie jij dat?

Liefs louise

Advertenties