Tags

, , , ,

feeder…

een oudere blog geschreven voor http://www.bigbeautifulworld.nl

art-lips-candy-candy-lips-girl-Favim.com-492480

Door deze blog kom ik mensen tegen die graag hun verhaal kwijt willen, zo heb ik een interessant stuk gekregen van een feeder.

Bij veel mensen gaan de nekharen overeind staan, wanneer ze alleen al aan een feeder denken. Is het zijn van een feeder zo verkeerd? Persoonlijk vind ik het niet zo heel gek, mannen moesten altijd het eten halen, in de oer tijd ging dat met de jacht, later zaten de vrouwen thuis en bracht de man het geld binnen, in die tijd was het hebben van een dikke vrouw een status symbool. De hele hiërarchie is met de emancipatie veranderd. Vrouwen werken ook en zijn veel zelfstandiger geworden. De man is niet meer de persoon die in zijn eentje brood op de plank brengt. Dat hij terug grijpt en wil zorgen voor de vrouw, door eten snoepjes en dergelijke voor haar te kopen, wordt door de een al gezien als het zijn van een feeder, terwijl de ander het fijn en lief vind. Waar ligt de grens , wanneer heb je te maken met een feeder wanneer niet? Het is immers een oergevoel dat gevolgd wordt.

In zijn stuk geeft hij aan dat hij houd van het feit dat een vrouw eet en aankomt en dat dit seksueel gezien als voorspel beschouwd kan worden. Voor mij ligt daar het verschil. Ik heb de feeders altijd gezien als de fetisjist.

“Quote”

Jarenlang heb ik aan moeten zien hoe de term”feeder” door het slijk gehaald wordt. In Amerika  zijn er extremen die de vrouwen naar onmobiele staat brengen. De manier waarop dat bereikt wordt gaat mij te ver, dan wordt het gehele leven onderdeel van de lust en het eten, geen plezier meer in het samen dingen doen van een wandeling, een bioscoopje pakken, of gezellig uit eten. Dus gevangen in een lichaam en gevangen door de honger, afhankelijk zijn van de feeder. Is een feeder altijd de schuldige of is deze alleen degene die de ander in staat stelt te kunnen eten?

Ik zou mezelf meer bestempelen als een light feeder, want voor mij is het natuurlijk wel lustopwekkend als een vrouw dikker wordt, meer om van te houden en meer om van te genieten. En zien van hoe zij geniet van lekker eten zonder zich zorgen te maken om haar uiterlijk. Want als iemand echt tevreden is met zichzelf, ongeacht zijn/haar maat dan straal je dat uit.

Waarom dan de term light feeder? , nou in plaats van een gedreven lust naar het voeren en het zien van veel eten van de partner is het nu meer gelegd naar voorspel voor de sex. Dus hoeven er geen grote hoeveelheden gegeten worden. Het is maar een kleine onderdeel van het geheel, dus worden er ook nog andere dingen gedaan. Zoals lekker naar het strand gaan, of lekker op de bank knus een filmpje kijken.”

“einde Quote”

Terwijl ik dit schrijf vraag ik mij af hoe dat dan is voor alle andere mannen die op volle vrouwen vallen. Dat zijn zeker niet allemaal feeders, maar ze houden wel van een volle vrouw en worden er opgewonden van. Als man wordt je vaak niet begrepen wanneer je toegeeft dat je houd van een vrouw met rondingen Daar wil ik ook nog een keer een stuk over schrijven.

Ondanks de openheid over veel onderwerpen, wordt het onderwerp feeder gemeden of meteen als negatief bestempeld. Het is “not done” het er over te hebben, en het is al helemaal erg wanneer je er zelf een bent. In mijn optiek, komen feeders in verschillende gradaties voor. De basis is een man die voor zijn vrouw wil zorgen.(of andersom) De manier waarop hij dit doet kan  gewichtverhoging veroorzaken. En Dik zijn is fout in de ogen van de maatschappij!

“Quote”

Maar is het niet meer dan normaal dat een feeder zijn lusten volgt? Neem nou de “normale” man als voorbeeld, die kijkt alleen maar naar slank en wat hij mooi vind, zo zijn feeders dus ook alleen kijken hun niet naar maatje 36 maar naar maatje 56 ( of meer). Ze zijn ook makkelijk te herkennen door gewoon simpel iets over eten te suggereren, straks zittende kleding, afvallen (waar ze dan natuurlijk tegen zijn, vooral de snelle onnatuurlijke manieren als Gastric bypass) en het eventueel speels melden, dat als men niet oppast men nog veel meer gaat aankomen.

Maar dat wil niet zeggen dat alle feeders slecht zijn, het betekent alleen dat ze wat meer op seks gericht zijn. Maar ook meer op een bepaalde manier van voldoening. In een relatie , ben ik altijd eerlijk, ik vertel dat ik een feeder ben, dan weten ze wat ze kunnen verwachten. En kan ze mij later niet de schuld  geven, wanneer ze is aangekomen.

Ik kan zelfs zeggen dat het tegen me is gebruikt, waarbij mijn partner merkte dat ik er opgewonden van raakte en zo natuurlijk zelf meer ging snoepen en aankwam. Dus het kan ook een leuk iets betekenen, zolang er maar eerlijk over gedaan wordt.

Tevens als toevoeging, ik zou nooit zo ver gaan als wanneer  de gezondheid gehinderd wordt, want dan ben ik geen haar beter als die Amerikaanse extreme feeders.”

“einde Quote”

In hoeverre ben je als vrouw zelf verantwoordelijk voor je lijf? Ik weet van mezelf dat ik het altijd heel makkelijk vond, de schuld bij een ander te leggen. Daarin zal ik zeker niet de enige zijn. Gelukkig leer je van je fouten en nu kan ik dingen in een ander perspectief zetten. Een feeder kan pas zorgen voor overgewicht wanneer de vrouw er in toestemt. Zelf vind ik respect heel belangrijk, respect voor jezelf, maar ook respect voor een ander. Dat er in deze wereld psychologische spelletjes gespeelt worden, lijkt me niet meer dan normaal, die zie ik overal en op elke manier gebeuren. Feit is dat bij jezelf blijven en duidelijk aangeven wat wel en niet “ok”is, voor iedereen moeilijk is, in het begin…

Ook ik, heb meegemaakt dat ik door een relatie werd overrompeld, alleen al omdat ik werd geaccepteerd en gerespecteerd voor wie ik was, ookal was ik dik. Een feeder kan je het gevoel geven dat je bijzonder bent. Maar ook andere mannen kunnen dat. Het is jouw lijf en dus moet jij aangeven wat je wel en niet goed vind. Daar moet iedereen respect voor hebben. Feeder of geen feeder.

Liefs Louise