Tags

,

faf6627d46d1d26ac2682550b13542d8

Ik kan nog zo sterk in mijn schoenen staan, veel liefde ontvangen en mezelf leuk en mooi vinden, er zijn dagen dat het minder is.

Moeite met mijn lijf, me even niet lekker voelen, iemand die een opmerking heeft gemaakt die dieper binnenkwam dan dat ik in eerste instantie dacht. Ik kan er flink van balen, onzeker worden en me niet lekker in mijn vel voelen. Gelukkig duurt het vaak niet heel lang. Belangrijk is ook dat ik manieren heb om er mee om te gaan!

Vroeger zou ik meteen een bak ijs zijn gaan halen. maar tegenwoordig kijk ik naar andere mogelijkheden om mezelf een goed gevoel te geven!

Een aantal punten op een rijtje

  1. knuffelen even steun vragen bij mijn lief, of genieten van het enthousiasme van mijn kleine vent, een knuffel, samen even spelen of een goed gesprek het zijn kleine dingen, maar ze kunnen mijn dag maken
  2. Slapen. Hele nare dingen wil ik even helemaal kwijt zijn en als ik de mogelijkheid heb om het te doen doe ik een middagdutje, dat is als een vakantie voor mijn brein, alles loslaten en even rust nemen, het leven ziet er daarna vaak heel anders uit!
  3. In bad gaan. Ook een rust moment , even mezelf verzorgen en genieten van het warme water! Nageltjes doen, maskertje , en andere dingen die je verzorgen kan wanneer je in bad ligt. Na een bad voel ik mij als herboren!
  4. Kijken naar volle dames die ik mooi vind. Dat is niet zo moeilijk want ik vind alle volle vrouwen wel mooi, ik heb meer moeite met mijn eigen lijf dan met dat van anderen. maar doordat ik me bewust ben van het feit dat ik andere volle dames mooi vind zorgt er voor dat ik mezelf ook mooier vind! Een voorbeeld waar ik naar kijk is naar Tess zoveel prachtige plaatjes van een echte volle vrouw met stijl!
  5. Bloggen. Ik schrijf het graag van me af, vraag aan jullie oplossingen, of ik zoek een onderwerp waar ik me even lekker in kan verdiepen, voor mij is bloggen gewoon een heerlijke bezigheid die me een goed gevoel geeft!

Wat doe jij graag op de momenten dat je je wat minder voelt?

Wat geeft jou een goed gevoel, want je kan het ook doen wanneer je je top voelt!

Advertenties