Tags

, , ,

een oude blog uit 2011

De vrouw is al jaren een lustobject, ik vraag mij af of het ooit anders is geweest. De hoeveelheid bloot op tv en in bladen is daar een voorbeeld van. In meer of mindere mate ontklede vrouwen haalt je over een product te kopen. Ook zijn er bladen als de playboy waarin mooie en bekende dames op een elegante doch sexy wijze worden gepresenteerd. Wat mij opvalt is dat het altijd de slanke dames zijn. Het is natuurlijk in de mode om slank te zijn. Het grootste deel van de mannen geeft aan dat zij dat mooi vinden en dat willen kopen, maar is het niet een beetje bekrompen om van alle verschillende soorten vrouwen er maar een klein deel als ideaal te verkopen. Zoveel verschillende mensen die er zijn , zoveel verschillende smaken.
Wanneer we kijken naar Amerika dan kun je zien dat de BBW (big beautiful women) Wereld daar al een stuk verder is, ze hebben daar al bladen die volle vrouwen in ontklede staat neerzetten en deze bladen worden veelvuldig gekocht. Voor mij een bewijs dat volle vrouwen ook een plekje in de playboy verdienen. Want ja ook wij volle vrouwen zijn een lustobject.
1b224effd1682c502daf476ac1d766da
Wanneer je op het internet zoekt op BBW kom je veelvuldig sex sites tegen waarin mooie volle vrouwen voorkomen. De een vind dit prettig de ander niet, maar wees nu eens eerlijk, het geeft wel aan dat wij BBW ook een lustobject zijn. Daar kun je niet onderuit. Terwijl in de Nederlandse samenleving, dik word gezien als lelijk, lui en dom. Word dit tegengesproken door de hoeveelheid hits op het internet.
Raar vind ik het dan dat heren die er voor uitkomen op volle vrouwen te vallen, vaak raar aangekeken worden. In onze maatschappij lijkt het nog steeds “not done” om een volle vrouw mooi te vinden. Terwijl wanneer je als man houd van volle borsten en een vol achterwerk het toch helemaal fijn kan zijn een vrouw te hebben die van alles meer heeft?
Natuurlijk zijn er mannen en vrouwen die het niets vinden. Maar de Payboy van nu geeft een heel eenzijdig profiel van de Nederlandse vrouw. Al zouden 2 pagina’s met een volle vrouw gemaakt worden, een met een stijlvolle foto en een voor het interview dan zou ik zeker weten dat meer mannen de playboy gaan kopen. Want vind je het niets dan blader je toch snel door?
Sommige mensen zullen bij het lezen van deze blog denken is dat nu respectvol als volle vrouw in de playboy? En wat voor reacties verwacht je dan. Tja dat is voor ieder een eigen keuze maar ik weet dat er genoeg volle vrouwen zijn die trots zijn op hun lichaam en dit wel willen laten zien. Dat dit kritiek kan opleveren is niet meer dan normaal, genoeg slanke vrouwen krijgen kritiek. Maar je hebt dan wel de keuze om het wel of niet te doen…. En het zet ons volle vrouwen eens op een andere manier neer, dan lelijk, lui en dom.