Tags

, , , , , ,

Ja ook wij vollere vrouwen worden op een aparte manier door heerschappen behandeld!

Ik moet toegeven dat ik die aandacht vroeger wel leuk vond, gaf me het gevoel dat ik er ook een beetje bij hoorde, maar sinds ik de man van mijn dromen gevonden heb , vind ik het vaak erg irritant. Ik ben me daardoor vaak zelfs anders gaan kleden, mijn decolleté minder diep want opmerkingen en blikken kunnen heel vervelend zijn, wanneer ik nu meer decolleté show is dat puur en alleen voor mijn eigen lol en voor mijn lief die wel van de aanblik mag genieten!

Thamar Kempees, heeft een hele mooie blog geschreven over hoe haar billen door mannen behandeld worden. Ik zou me er erg ongelukkig bij voelen en prijs mezelf voor het eerst rijk met het feit dat mijn billen maar minimaal aanwezig zijn en dat mijn buik door vele niet als sexy gezien wordt!

Voel je je wel eens seksueel geïntimideerd dan zou ik haar blog zeker lezen!

099f1e2ba1dd2d430bc0c7f3cf483ee1

In het verleden heb ik gemerkt dat de mannen die me steeds aan het plagen waren eigenlijk de mannen waren die me leuk vonden , maar er voor hun vrienden niet voor uit durfde te komen! Hun verlies, helaas is het hebben van een dikkere vrouw nog steeds een taboe in deze wereld!

Ook wordt ik regelmatig toegevoegd door heerschappen die denken dat ik opzoek ben naar aandacht, dat ik makkelijk te krijgen ben of misschien alleen mannetjes die op me geilen. mijn volgers op mijn persoonlijke facebook zijn voornamelijk mannen. Mijn man zegt ook steeds er zijn zoveel mannen die jou leuk vinden. Gelukkig heb ik het zelf niet door!

Leuke gezellige aandacht vind ik prima, Ik ben niet anti man en positieve aandacht is helemaal niet verkeerd, maar het moet wel respectvol zijn! Helaas mist dat nog wel eens!

Hoe ga jij om met die aandacht?

Liefs Louise