Tags

, , ,

d60e89dc841195e139df8c370e5874f8

Scholen wij samen? Is het hebben van een site voor dikke vrouwen, of vrouwen die het gevoel hebben dat hun lijf anders is dan het ideaal iets wat ons buiten de maatschappij zet?

Ik heb het vaker gehoord en ben het er niet mee eens!

Natuurlijk is het een stukje maatschappij die je neerzet, maar ten eerste staat mooie grote vrouwen voor alle vrouwen want groots ben je niet alleen van buiten, Ik ken genoeg mooie grote vrouwen die niet dik of groot zijn , maar die ik groot vind in gedrag en uitstraling!

Nee Ik vind niet dat alle vrouwen dikker moeten zijn, of dat dik zijn bijzonder mooi is, we zijn allemaal mooie vrouwen en ik wil dat we de schoonheid in onszelf zien maar ook in de mensen om ons heen.

In mijn ogen is elke vrouw mooi, ieder op zijn eigen manier! Het loslaten van ideaal plaatjes vind ik moeilijk, het accepteren dat er veel is van mij en dat mijn lijf na de zwangerschap niet meer wil wat ik wil vind ik lastig. Maar ik ben 70% blij met mezelf en streef naar meer!

Blij zijn met mezelf gaat met ups en downs zoals bij elke vrouw, ik heb dagen dat ik mezelf leuk en mooi vind en dagen dat dat minder is. Acceptatie van zijn wie ik ben wil ik delen met gelijk gestemde, daarom plaats ik ook niet alleen foto’s van dikkere dames maar ook dames die in jullie ogen misschien slank zijn.

Kunnen we loslaten dat schoonheid niet een getal op onze weegschaal is? dat we meer zijn dan die dikke dame , of die skinny biitch?

Dat het leven ons geeft waar we het mee moeten doen en dat acceptatie iets is voor alle gewichten, kleuren en sexuele variaties?

Waarom dan een mooie grote vrouwen blog en facebook pagina? Gewoon om te laten zien dat wij er ook mogen zijn, dat we bij elkaar kunnen zien en onder vinden hoe het gaat met acceptatie en dat we een ander vaak mooier vinden dan ons zelf.

Maar gewoon ook omdat de dingen die we meemaken vaak ook betekend zijn en we steun en begrip vinden bij elkaar.

Nee we zijn geen aparte groep , we zijn gewoon mens, man, vrouw, blond, donker, met een mooie chocolade huid, of we hebben ondervonden dat we bij geboorte een ander geslacht hadden moeten hebben.

Wie je ook bent, delen heelt, delen geeft herkenning en door mijn leven en inzichten met jullie te delen , hoop ik dat jullie je beter gaan voelen, jezelf meer accepteert. Maar ook kan kijken naar de mensen om je heen zonder de oordelende bril!

Liefs Louise