Tags

, , , , ,

Een badpak kopen met een appel figuur! Ik vind het niet makkelijk!

  1. de meeste badpakken flatteren niet omdat de buik prominent aanwezig blijft
  2. het verschil buik benen is zo groot dat er bij een gewoon badpak een ruimte ontstaat precies bij de benen/venusheuvel en dat wil je niet!
  3. bikini’ broekjes zakken af!
  4. tankini broekjes zakken af!

Toch heb ik een nieuwe zomer-badpak nodig, eentje waarmee ik lekker in mijn tuin kan zonnen, lekker mee naar het strand kan en ook kan vrij-zwemmen met mijn zoontje.

Voor mijn sport-badpakken ga ik naar de Ulla Popken, die zijn betaalbaar en hebben smallere pijpjes, maar en zomer-badpak das een heel ander verhaal!

De badpakken van Ulla hebben een cupmaat tot maat D  Ook bij de bon prix hebben ze mooie betaalbare zwemkleding, maar ook daar is meestal de cup te klein!

Helaas heb ik een heel klein budget, ik weet dat het kopen van badkleding in een lingerie zaak het beste zou zijn, maar ik kan dat simpelweg niet betalen!

Dus ga ik opzoek naar een oplossing! en thank god that there is Ebay!

Sinds ik paypal heb en in Duitsland woon heb ik Ebay ontdekt, daar kun je heel veel mooie spullen vinden, van batterijen voor mijn Camera tot Ulla body’s voor een klein prijsje!

Ik zoek vaak op kleding stuk met de Duitse of de Engelse naam en dan mijn Europese of Engelse maat erbij, zo krijg je veel stukken die ookl echt zijn wat je zoekt!

Na al maanden gekeken te hebben op alle badpak sites in Nederland en zelfs in Amerika , ben ik uiteindelijk gaan kijken op Ebay en daar ben ik voor 19.95 geslaagd!

een roze rood badpak ribbels om de buik en een rokje om het hangen en het venus gat te verbergen!

unnamed

maat 42-56

cup E of cup F

19,95 inclusief verzenden

klik hier

Op de foto zit hij om een pop , maar ik kan me goed indenken hoe hij me zou staan! Daarnaast kun je kiezen tussen cupmaat E of F en daardoor weet ik zeker dat mijn boobies ook goed er in zullen passen!

Hier ook een foto hoe hij in het zwart is , dan is hij 10 euro duurder. maar helaas alleen nog maar in maat 42 verkrijgbaar!

$_12

Natuurlijk is het afwachten , maar ik heb er een goed gevoel over!

Het allerleukste badpak kan ik jullie niet onthouden, hij was buiten mijn budget met een D/E cup dus te klein om de boezem, maar ik vind hem wel heel gaaf!

$_57

maat 44-54

69,34

klik hier

Wat voor zwemkleding draag jij het liefst?

Liefs Louise

Advertenties