Tags

, , , , ,

Hoe gelukkiger ik wordt, hoe moeilijker ik het vind dat ik niet meer de jongste ben en dat mijn lijf zijn kwalen steeds meer prijs geeft.

Gezondheid , en geluk zijn toch de belangrijkste schakels in je leven. Ik merk dat nu ik deze gevonden heb, de angst omhoog komt dat ik ze kwijt raak, dat er iets gebeurt met mijn mannen, of met mijn omgeving, dat alles dan ineens anders is.

Maar het meeste druk maak ik me dat ik er zelf niet meer zou zijn. Bang gemaakt door alle mensen die zeggen wanneer je dik bent leef je kort? Of is het dat gevoel dat ik niet ouder zou worden dan 37?

Die mijlpaal ben ik nu voorbij, vanaf vandaag ben ik 38 en er valt een last van me af.

Maar hoe erg is het om ouder te worden, wanneer ik zou weten wat ik nu weet en me zou gedragen zoals ik me nu gedraag, zou ik een heel ander leven gehad hebben, de wijsheid, de rust, de tevredenheid komt met de jaren en juist die zorgen ervoor dat mijn leven leuker en gelukkiger is! Dat zou ik niet willen missen.

Wat is geweest bepaald hoe je vandaag bent, maar dat doe je zelrf het gaat er om hoe jij met het leven omgaat en hoe je er in staat!

Wanneer ik terug kijk ben ik trots dat ik zo ver gekomen ben, mijn angsten heb overwonnen en daar elke dag mijn stappen in zet, dat ik de rust en de liefde gevonden heb ook voor mezelf.

Ik ben niet meer de dame van 16 met het slanke lijf en de mooie krullen, ik ben een oudere versie , er is meer van mij, maar er is ook meer in en output wat het alleen maar leuker wordt wanneer je op mijn frequentie afstemt.

Angsten moet ik laten gaan, de angst voor wat komt bederft het heden. Geluk moet je plukken zolang je het ziet, en als het zou verdwijnen , zet je gewoon een nieuwe moestuin neer!

Hoe ga jij om met je ouder worden?

Liefs Louise

ImageProxy