Tags

, , ,

Ja ja dat is onderzocht en bewezen, maar ik moet zeggen dat ik het nogal onlogisch vind.

lees hier originele bericht

Hierin staat dat mensen die eten goed kunnen visualiseren, beelden en geuren goed kunnen inbeelden een hogere BMI hebben!

Nu vraag ik me af of die mensen zich ook wel eens verdiept hebben in het hebben van een eetprobleem, het probleem is namelijk niet zozeer het eten als wel dat je er elk moment van de dag mee bezig bent, dat het niet uit je systeem gaat!

Daarnaast zijn er heel veel mensen die geen eet probleem hebben, maar een hoge BMI vanwege een lichamelijk probleem.

Ja ik dacht veel aan eten en had veel eet buien Dat ik aan eten dacht had een reden, ik heb een lage suiker wanneer ik gegeten heb en dus voel ik me slacht, moe en duizelig wanneer ik gegeten heb. Daardoor krijg ik behoefte aan eten om letterlijk weer energie te krijgen

Zo werkt het bij mij, door te letten op wat ik eet heb ik de gedachten kunnen stoppen en eet ik nu vrij normaal, helaas val ik geen grammetje af. Toch is het heel fijn dat ik niet meer hele dagen bezig ben met wat en hoe ik moet eten.

Ik voel me letterlijk verlost, niet meer die behoefte en eetbui te hebben, niet meer hoeven vluchten in de pijn en het verdriet, de zachtheid van die knuffels van binnen, maar met beide benen op de grond en een gewoon eet patroon hebben.

Alhoewel, wie bepaald wat gewoon is.

Tegenwoordig wil ik antwoorden, wil ik mijn vragen kunnen stellen aan mensen die er verstand van hebben, maar waar en bij wie zou ik moeten zijn, wanneer er dit soort simpele onderzoeken gedaan worden.

Liefs Louise

68f33d6df497c530eab59fefebcf2112

Advertenties