Tags

, , , , , , ,

Josine van The bigger blog deed het en maakte foto’s. klik hier om haar blog te lezen

Ik heb besloten dat dit het jaar er niet voor is voor mij , ik voel me te onzeker in mijn lijf, heb te veel issues waar ik me speel, wel ga ik in badpak, want weghouden bij het water kun je me niet.

Hoe sta jij er in? Er zijn zoveel verschillende bikini’s te krijgen en waarderend kan ik kijken naar foto’s van vrouwen die een vergelijkbaar lichaam hebben als ik!

Fullscreen capture 17.06.2015 194513.bmp

Op swimsuits for all, is een pagina met allemaal foto’s van klanten van hem, badpakken, bikini’s in allerlei soorten lichamen, voor mijn zelf acceptatie vind ik dat hele fijne plekken om te gaan kijken, want andere dames met het zelfde lijf als ik vind ik wel mooi, waarom dan zoveel meer moeite met mezelf?

Belangrijkste is dat je kan genieten van het mooie weer, van het water of op een plek waar jij je goed voelt, grenzen verleggen is goed, en spannend, maar wees realistisch en wees lief voor jezelf! Laat je niet overhalen tot iets wat niet bij jou hoort!

Wat ik me afvraag, hoe breng jij het liefst die mooie dagen door en wat draagje? Natuurlijk leuk als je ook een foto wil delen!

Liefs Louise

Advertenties