Tags

, , , , , , , , , , ,

Ik heb een haat liefde verhouding met mijn buik, hij is zo prominent aanwezig dat ik moeite heb met veel kleding, onderbroeken en spijkerbroeken zijn het ergste, maar ook wanneer ik een jurk draag is het vaak het meest opvallende onderdeel van mijn lijf.

Door mijn buik heb ik geen taille, sterker nog waar een taille hoort te zitten is bij mij het breedste punt van mijn lijf. Hierdoor leg ik de nadruk op de plek net onder mijn borsten, dat is namelijk het minst brede punt.

Toch valt dan vaak mijn buik nog op door de stof die jurkjes vaak hebben, hoe soepeler het valt hoe beter hij zichtbaar blijft. Helaas…

Ik combineer mijn kleding graag met elkaar en zo kwam ik er achter dat ik mijn petticoat goed onder gewone jurkjes kan gebruiken en dat deze dan mijn buik verhult!

juni

Hier draag ik een jurk van asos, de petticoat van chickstar en de laarzen van Deichman en een dun riempje

een paar tips:

  1. Draag een petticoat niet bet blote benen, want het maas motief van de tule jeukt en tekent nogal snel, ik draag er een sarah’s sweetie onder, dat zit veel lekkerder.
  2. Mijn petticoat is niet heel vol, hoe voller je petticoat hoe meer je jurk van onderen wijd gaat staan.
  3. Combineer ook met een brede riem dat legt nog meer e nadruk op de nieuw gecreëerde taille.

andere grote maten petticoats die ik ken zijn

De volle voor onder 50’s jurken bij gotics maat 36 tot 56

De petticoats van Mirols, die te koop zijn bij looks like vintage passen mij overdebuik dus die zou ik zeker aanbevelen, hopelijk worden ze binnenkort weer bij ze geleverd!

Heb jij nog meer tips voor grote petticoats? of goede buikweg tips?

Liefs Louise