Tags

, , , ,

Wanneer je een volle buik hebt, is het helemaal niet zo makkelijk om je te kleden, veel merken zijn hier niet op berekend, hebben eerder een pas vorm met een slankere taille en meer ruimte voor de billen.

Spijkerbroeken , is altijd een probleem geweest tot ik de zizzi skinny jeans tegen kwam, die zit geweldig! lees hier

Ondergoed vind ik echter nog een probleem, setjes passen bijna nooit, ik koop ze nu al met een shorty en dat zit al beter maar ook die rollen af. Dat vind ik heel erg jammer, alleen een heel klein broekje dat onder de buik valt past wel, maar echt lekker zit het niet.

32ca3bda9b83356c8edb9567886ca996

Zelf de laatste tijd weer wat onderzoek gedaan naar het appelfiguur, vele dames krijgen wanneer ze ouder worden een appelfiguur, dit heeft namelijk te maken met de hoeveelheid vrouwelijke hormonen, wanneer deze afnemen , blijkt het vet zich makkelijker op de buik vast te zetten. Inderdaad zie ik steeds meer vrouwen met een appelbuik, hebben die allemaal het zelfde probleem?

Wordt de lingerie gemaakt voor dames die het het mooiste staat? de zandloper figuren en de peertjes?  welke keuzes maken de producenten en is er lingerie speciaal voor dames met een buik? Zelf draag ik het liefst body’s en dan met name de body’s van Ulla, die gaan gewoon jaren mee!

Heb jij een buikje? Hoe los jij dit op?

Liefs Louise