Tags

, , , , ,

Persoonlijk vind ik het heerlijk, die warmte, ik zit in een luxe positie ik ben moeder en de hele dag met mijn zoon thuis, ons programma is deze dagen heel rustig, ontbijten, klaar maken voor het zwembad of bij iemand op visite en dan de hele dag water in water uit, tussen de middag lekker veel fruit bij de lunch. Een heerlijke tijd!

Ja ik vind het ook warm, zweet me te pletter en heb moeite om in slaap te komen, maar ik kies er voor om de positieve dingen te zien.

Toch zie ik overal dat je als volle vrouw wel heel erg uit moet kijken tijdens deze dagen! Ik ben van mening dat ik altijd moet uitkijken en wel vaker rekening moet houden met dingen waar andere dames minder last van hebben, zoals kan ik daar wel op zitten of zak ik er doorheen, of andere dingen die mijn lijf met zich mee brengen, een groot deel is niet afhankelijk van mijn gewicht, maar vanwege blessures en andere kwalen. Je moet gewoon rekening gaan houden met wie je bent.

557b37b73533e018e0f4d09f224dbd14

Waar houd jij rekening mee wanneer het zo warm is?

Wat doe je wel en wat doe je niet? waar houd je rekening mee en heb je meer klachten wanneer het zo warm is? dikkere voeten, vocht vasthouden, zweten, minder lucht? Ben je het er mee eens dat wij een risico factor zijn? Dat we de warmte minder makkelijk kwijt kunnen?

Wat zijn jouw tips voor andere volle vrouwen?

Wat werkt echt, wat werkt tegen vocht vast houden, wat doe jij tegen zweten? hoe kun jij de dagen doorkomen?

Ik zou het leuk vinden wanneer jij al je tips en trucs verteld zodat ik er een blog over kan maken, want van elkaars ervaringen kunnen we alleen maar leren!

Help jij mee?

Liefs Louise

Advertenties