Tags

, , , ,

a46Een tijdje geleden heb ik er al een stukje over geplaatst gewoon omdat ik het concept geweldig vind!

Wingz

Het heeft even geduurd , maar ik heb ze nu zelf ook en ik ben er heel blij mee, Wil ze dan ook graag aan jullie laten zien!

Laten we beginnen bij het begin, dit is een van mijn nieuwe zwarte jurkjes

IMG_6853

Een leuk simpel uitlopend model van de bon prix

Wanneer het kouder wordt dan is het leuk om je jurkje nog door te kunnen dragen , dus met een legging erop en met een wingz

Het voordeel van wingz vind ik dat het mooier is dan een bolero, vooral de bolero’s die je voor je borsten moet knopen vind ik niet meer mooi, dat komt door mijn vrij grote boezem waardoor ze nooit goed blijven zitten. een bolero is ook snel erg warm omdat het een extra laag heeft , maar wingz zijn alleen de mouwen en daardoor luchtig en koel, waardoor je ze ook goed in de zomer kan dragen.

Ik heb de kanten variant, die mooie lange mouwen heeft ze zijn ook overal wijd genoeg en ik heb hele flinke boven armen !

IMG_7109

Zoals je ziet maakt het mijn jurkje in ene een heel stuk anders!

A lot of a women verkoopt de wingz nog in Nederland en daar ben ik heel blij mee, ik hoop dat ze dat ook blijft doen want ze twijfelt er aan!

Ik hoor van mensen dat ze de wingz nogal prijzig vinden, maar ik vind dat niet! het is een heel speciaal concept dat speciaal is ontwikkelt, er is patent op aangevraagd en mag dus niet zomaar nagemaakt worden! Hierdoor kun je het maar op een plek inkopen en deze mensen vragen een vrij hoge basis prijs.

Ik vind dat wij blij moeten zijn dat er iemand is die ze wil verkopen in Nederland!

Zelf ben ik op een opendag naar a lot of women toe gegaan om ze zelf te passen en ze zijn leuker dan ik van te voren dacht. Ik heb er nu zelfs 2!

IMG_7085

de wingz gaan van maat 44 tot 54 zelf heb ik nu maat 56 van boven en daardoor merk ik dat ze aan de achterkant wat sneller omhoog schuiven, maar op mijn schouders zitten ze nog goed dus ik ben blij dat ik ze gewoon kan dragen!

Wat vind jij van de wngz is het een oplossing tegen de blote armen?of draag jij toch liever een bolero?

Liefs Louise