Tags

,

Echt waar!

Misschien een beetje vreemd om dit zo te verkondigen, maar in deze wereld waarin het ideaal beeld nog als slank betitelt wordt , er een boel fat-shaming aan de hand is en we allemaal wel een beetje met ons zelf over hoop liggen (die paar uitzonderingen daar gelaten) Vind ik het nodig om te zeggen. Laat me uitleggen waarom.

Jaren lang heb ik het idee gehad dat ik te walgelijk was voor woorden en dat er echt niemand op die manier in mij geïnteresseerd kon zijn. ik had mannelijke vrienden , maar geloofde nooit dat die op die manier aan mij konden denken. Had ik toen maar geweten wat ik nu weet!

In die tijd werd ik met regelmaat geplaagd, werd me duidelijk gemaakt dat ik vies dik en lelijk was, wat gelijk stond aan A-seksueel. Niemand zou toch op die manier in mij geïnteresseerd zijn! Tot internet zijn intrede deed. Voor mij was het een openbaring, niet alleen dat je contact kon hebben met andere volle dames die eigenlijk in het zelfde schuitje zaten , maar ook de vele mannen die er van uit gingen dat internet een dating site is.

Ja er zijn mannen die houden van vol en dik, voor elke vrouw is iemand te vinden die het geweldig vind. Is dat zo raar? Ik heb er even aan moeten wennen , maar ja het heeft wel bijgedragen aan een beter gevoel van eigenwaarde!

Van het idee dat niemand me leuk vond, kwam ik er ineens achter dat ik wel in de markt lag. Toch kwam ik een aantal puntjes tegen.

f7e237f26a6965711514007b016e6ec5

  1. Sex met dikke vrouwen wordt door vele gezien als een fetisch, ja het kan voor mannen heel opwindend zijn, maar als een man valt op een dame met weinig borst is dat toch ook geen fetisch? waarom is dat met dikke vrouwen dan wel zo?
  2. Veel mannen (en vrouwen)houden van een vollere dame, maar hebben nog steeds moeite dit aan de buitenwereld te laten zien. Ik merk zelf dat de jongere generaties daar makkelijker vooruit komen en voor de dames die na ons komen denk ik dat het beetje bij beetje minder een maatschappelijke issue wordt, maar ik heb echt mannen gesproken ie bang waren voor de reacties, wanneer ze zouden toegeven op een dikke dame te vallen.
  3. Kies iemand ie echt van je houd! Sex om de sex is makkelijk te krijgen , maar lang niet zo bevredigend als sex met een man die echt voor je gaat! Een lager gevoel van eigenwaarde kan daar een rol in spelen. neem van mij aan dat het waard is te wachten en je niet gek te laten maken door mannen met mooie praatjes maar geen ruggen graad!
  4. Leer te houden van je eigen naakte lijf. Sex is pas echt leuk wanneer je kan genieten en genieten kun je alleen wanneer je je goed voelt in je lijf. Althans dat is mijn ervaring, wanneer ik blij en tevreden ben met mezelf is het iig een stuk leuker!
  5. Laat niemand gemene dingen tegen je zeggen! Wanneer iemand niet aardig is tegen je of je steeds naar beneden haalt is hij of zij, het niet waard, je bent een prachtig wezen en niemand heeft het recht je naar beneden te halen, zeker je bed partner niet!
  6. Sex met een dikke dame is niet moeilijker. Ik hoor wel eens dat mannen denken dat ze niet zo goed seks kunnen hebben omdat ze denken dat ze niet goed in de vagina kunnen komen, ik moet er om glimlachen, maar kan me er weinig bij voorstellen, wanneer het niet goed voelt vertel dat dan en ga samen creatief opzoek naar een manier waarop het wel lukt, zo veel verschillende standjes, probeer ze maar eens uit!

Een open blog, dus: lets talk about sex, wat zijn jouw ervaringen?

Liefs Louise