Tags

,

Trots is een diepere liefde, het gaat dieper dan je lijf , je leden of een mooi koppie… trots zijn is een gevoel dat machtig mooi is, maar kun je wel trots zijn op jezelf?

Trots heeft naar mijn idee met 2 dingen te make, het eerste is dat je iets goed kan en dat je daar trots op bent, je kan bijvoorbeeld goed szporten en dat maakt je blij, maar ook aqndere kwaliteiten die je goed kan maken dat je trots kan zijn!

Wat kan jij goed?

xxx

De andere trots zit iets dieper, je kan namelijk heel trots zij n op wie je bent. Dat heeft meer met normen en waarden te maken, wanneer je je eigen normen en waarden in praktijk brengt wordt je vanzelf iemand op wie je trots kan zijn…

Zo ben ik bijvoorbeeld trots dat ik het mooie in de wereld en de mens durf te zien! en dat ik lief ben voor de meeste mensen, gewoon omdat ik dat prettig vind!

Waar ben jij trots op als het het naleven is van jouw normen en waarden?

Trots is iets wat je kan leren, door uit te zoeken waar je goed in bent en je daarin verder te trainen, of door bewust te kijken wat je van binnen aan jezelf zou willen veranderen en gaat nadenken hoe je dat kan doen…

Trots is een deel van je zelfvertrouwen, hoe trotser je bent hoe beter het voelt en hoe minder negativiteit een invloed op je zal hebben!

Vandaag ben ik iig hel trots op jou! omdat je de moeite hebt genomen dit stukje te lezen!
liefs louise

volgende link is link naar het liedje pride a deeper love…. sommige liedjes werken inspirerend!