Tags

, , ,

Het is weer tijd voor een onderzoekje onder alle volgers, denk en schrijf je mee aan een blog met tips over hoe we kunnen omgaan met fat shaming?

674cba6dca7fe22e1254db64bc4668f3

Hiervoor heb ik de blog Fat shaming , raakt het je? geschreven daardoor kom ik er achter dat ik niet de enige ben die er moeite mee heeft.

Alsa mooie volle vrouw zijn er momenten dat ik in mijn schulp kruip wanneer anderen vervelende opmerkingen plaatsen. Dit gebeurt niet steeds, de hoogte van mijn eigenwaarde geeft aan hoeveel pijn het kan doen

(wanneer je eigenwaarde op een schaal van 100 van 80 naar 70 aalt doet dat relatief gezien minder pijn dan wanneer het van 30 naar 20 daalt. het gevoel van eigenwaarde opbouwen is wat mij helpt om sterk te zijn tegen negativiteit. )

Er zijn verschillende manieren voor en helaas is het elke dag weer werken aan.

Wanneer er nare dingen worden gezegd sla ik snel dicht, wat moet ik daar nu mee, ik denk, ze weten niet wat ze doen en draai hen mijn rug toe. Aan de ene kant vind ik dat sterk, want ik houd mijn eer voor mezelf, aan de andere kant zou ik wel eens mijn mond open willen doen en goed de waarheid zeggen.

Ik ben er niet uit wat voor mij werkt, maar zou wel graag een blog willen schrijven met tips hoe je hiermee om kan gaan. Zouden jullie willen helpen door deze vragen te beantwoorden?

  1. Hoe ga jij nu om met fat shaming?
  2. Wat doet dit met je?
  3. Hoe zou je om willen gaan met fat shaming?
  4. Wat moet je niet doen?
  5. Heb jij hierover tips die je andere volle vrouwen zou willen geven?

Ik hoop at ik veel reacties krijg zodat ik hier een mooie behulpzame blog over kan schrijven!

Liefs  Louise

Advertenties