Tags

, , , , , ,

Welke tekst zou jij op je weegschaal zetten?

De weegschaal, ik heb een haat liefde verhouding met hem. In mijn leven vind ik het belangrijk om me te wegen.

Want: Ik wil in de gaten houden wat er met mijn lijf gebeurt.

61e7c767394506a4af013c3bebe08be2

Ja ik ben nog steeds bezig met mijn gewicht, ik vind het niet leuk om zo zwaar te zijn, maar ik laat me er ook niet door kisten. De wens om vele kilo’s minder te wegen blijft aanwezig, maar om gelukkig te zijn, moet ik leren accepteren dat ik ben zoals ik ben.

Veel dames gooien hun weegschaal weg en zijn daardoor verlost, ik heb dat ook geprobeerd, maar toen ik weer op de schaal moest schrok ik mij een ongelukje. Daar werd ik niet blij van.

Gezondheid daar draait het om, nu ik me beperkt ga voelen in mijn lijf door blessures en dergelijke merk ik dat ik het vooral belangrijk vind dat ik niet boven een bepaald getal kom.

Toch blijft de weegschaal iets negatiefs houden. In mijn wereld betekend dat dat ik opzoek ga naar iets om dat te veranderen. Daarom het idee:

Pimp je weegschaal!

augustus

Positieve affirmaties (teksten) Hebben een positief effect op je leven, dus ook op de gevoelens die je kan hebben wanneer je op een weegschaal staat.

Belangrijk vind ik het dat ik weet dat ik niet het nummer ben, of het getal van mijn  gewicht, ik ben veel meer dan dat!

Ik ben een mooie, lieve, grote vrouw met uitstraling en dat mag ik niet opzij schuiven doordat ik het moeilijk vind dat dat getal op de weegschaal ook bij mij hoort het is maar een onderdeel!

Ik wil mijn weegschaal gaan pimpen! Jij ook?

Nu ben ik opzoek naar inspiratie, welke tekst zou ik het beste op mijn weegschaal kunnen zetten? of hoe zou jij je weegschaal pimpen?

Liefs Louise

Ps. Ik heb op pinterest een map gemaakt met wat voorbeelden van gepimpte weegschalen, als je mij een foto stuurt wil ik jouw gepimpte weegschaal er graag bij zetten! klik hier voor de map!