Tags

Het leven komt met ups en downs, dat is in mijn leven meer aan de orde dan in het leven van de meeste mensen. Ik heb namelijk en chronische depressie. Daarvoor slik ik medicatie en helaas is deze pil de enige die voor mij werkt .

Hij tilt mijn hele gemoedstoestand naar een hoger level, waardoor mijn pieken ook veel hoger worden. Hierdoor moet ik uitkijken om niet manisch te worden. Dat betekend overdreven blij me storten in vooral creatieve of sexuele dingen en daarin totaal grenszeloos worden.

5445-night-and-day-1920x1080-digital-art-wallpaper

Doordat ik met mezelf werk en weet hoe ik werk kan ik deze gevoelens meestal goed onder controle hebben en  neem ik vooral rust op het juiste moment. Hierdoor is die manie al 7 jaar niet overdreven en schadelijk voorgekomen. Daar ben ik best trots op.

Helaas ging het dit keer mis en was ik er al in voor ik het door had. dan is het puin ruimen in mijn hoofd en het inzetten van een rust schema. en de tijd uitzitten, prikkelvrij of beperkt , minder mensen zien, bijna geen facebook en even pas op de plaats.

Steun van mijn man en zorgen voor mijn zoon was en is het belangrijkste in mijn leven . We zijn er door heen. alles is weer tot rust de stilte is weer stil de drukte geen feest meer maar gewoon drukte.

Tijd om ook weer de stilte op het internet te verbreken.

beetje bij beetje zul je dus weer meer blogs zien verschijnen.

Ik vind niet dat ik mij moet verontschuldigen, schamen , of me minder moet voelen door mijn ziekte , wel hoop ik op respect hiervoor. Ieder huisje heeft zijn kruisje en er zijn genoeg stigma;s die het een probleem maken

Ik doe mijn best om het evenwicht in mijn leven te bewaren , helaas lukt dat niet altijd.

Maar ik zal altijd mijn best doen!

liefs louise

 

 

 

Advertenties