Tags

, , , , , , , , ,

430340_10150674444284800_389904349_n

FOTO Studio Rodeon MUH Monique Hogenstijn

Mooi ,dik, dun , lelijk, apart hoeveel benamingen hebben we wel niet over ons uiterlijk? Terwijl uiteindelijk zijn we allemaal gewoon mens! Laten wij ons sin hokjes plaatsen met een etiketje erop of iets goed en mooi is of fout en lelijk? Ja dat doen we en de meeste van ons doen er aan mee, helaas ik ook.

Toch heeft mooi en lelijk voor mij een ander gezicht gekregen en een van mijn inspiratie bronnen was Monique Hogenstijn. Zij heeft mij laten zien wat de kracht van make-up is, een goede styling en het gebruik van de kleuren die bij je passen.

Sinds ik Monique ken heb ik veel meer lol gekregen in feestjes, of speciale aangelegenheden waarbij ik er op mijn mooist uit wil zien. Waarom? Omdat ik dankzij Monique nu weet hoe mooi ik kan zijn.

Natuurlijke schoonheid is natuurlijk heerlijk om te hebben en schoonheid zit in “the eyes of the beholder” Gelukkig vind mijn  lief mij prachtig zonder make-up. Maar zelf weet ik inmiddels hoe ik me moet opmaken en het beste uit mezelf kan halen. Op dagen dat ik onzeker ben, is het niet zo moeilijk meer, om een mooie make up en een mooi kleedje mijn gemoed te verbergen .

Soms is goede styling en make up een masker, maar in deze wereld wil niet iedereen weten hoe het echt met je gaat. Wanneer ik een feestje heb, met mensen spreek om te netwerken of wanneer ik mensen nieuw ontmoet vind ik het heerlijk om dat masker te maken en op te zetten.

Dankzij Monique weet ik hoe dat moet.

427771_10150674573429800_2069179510_n

Ik ben dan ook blij dat ze eindelijk voor zichzelf begonnen is en een mooie website heeft gemaakt die niet alleen inspiratie brengt maar ook een goed gevoel.

LAAT JE ZIEN! klik hier voor de website

Is het eerst wat mij opvalt wanneer ik op haar site kom en zo is het ook!

Wij vrouwen mogen ons laten zien, wij mogen elkaar complimentjes geven en  het is heerlijk om aandacht te besteden aan je uiterlijk en je kleding.

Weet je niet helemaal hoe het moet? dan heeft Monique de oplossing, een consult alleen of met vriendinnen maakt dat jij weet hoe je er op je best uit kan zien, wat je goed staat , hoe je je kan opmaken en welke kleuren het beste in jou naar boven halen.

Ik heb altijd erg genoten van mijn momenten met haar , als vriendin , maar zeker ook met haar als professional!

Mocht je eens wat anders willen en er niet op je best maar er helemaal anders uit willen zien, ook dat kan Monique!

10441237_927851647230179_130070296396086505_n

Hoe zie jij er uit als je op je mooist bent? foto’s delen mag! Weet je ook hoe je het beste uit jezelf kan halen?

Liefs Louise

Monique Hoogenstijn: Website Facebook pagina

 

 

 

 

Advertenties