Tags

Fotografe Substantia Jones vind dat het tijd is dat dikke mensen zichzelf accepteren het is belangrijk dat we ons lijf liefhebben en dat ook anderen ons lijf lief hebben .

klik op de foto om naar een mooi filmpje te gaan!

adipositivity2

Ik acht lang dat dat niet mogelijk was , dat anderen mij mooi konden vinden, maar ik weet inmiddels dat dat zeker wel kan, niet alleen mijn man hou van mij en mijn lijf , maar er zijn ook veel ongewenste mannen die dat te kennen geven

Liefde voor mezelf gaat met ups en downs, ik lijk er moeite mee te hebben om in beeld te krijgen waarom ik het zo moeilijk vind. Het driehoekje tussen , maatschappij, beeldvorming in mijn jeugd en de manier waarop ik naar andere mensen kijk is zo complex dat ik er als middelpunt vooral veel verschillende gevoelens aan over houd.

Ja ik vind veel volle mannen en vrouwen mooi. Maar dat maakt nog niet dat ik mezelf makkelijk accepteer , ja ik stigmatiseer mezelf , omdat het makkelijk is mijn volle lijf overal de schuld van te geven, terwijl als ik realistisch ben, mijnb volle lijf misschien juist het resultaat is van mijn leven.

Ben ik dan druk met het zoeken naar excuses? Ik weet inmiddels dat mijn haar de sterkste invloed heeft op mij of ik mezelf mooi vind of niet , wanneer mijn haar niet is zoals ik het wil, heb ik ernstige problemen met mezelf en de laatste tijd zou ik liever met een pruik op lopen. Nee het heeft niks te maken met mijn omvang , maar met mooi haar vind ik mezelf knapper en kan ik mezelf dus beter accepteren.

Het leven is zo anders wanneer ik mezelf leuk vind vind de omgeving mij in mijn hoofd ook leuk, wanneer ik mezelf niet leuk vind , heeft mijn omgeving meer moeite met mij, dat is natuurlijk onzin , het is allemaal de stigmatisering van binnen.

Hoe ik mezelf vind zo vang ik de tekenen van mijn maatschappij op en daarom is mijn driehoek een piramide , met mijn eigen gevoel als overkoepelend geheel in mijn strijd van zelf acceptatie !

op welke manier ga jij om met je lijf?

accepteer je?

verzin je excuses of doe je er iets aan?

Liefs louise

Bron nu.nl

 

 

Advertenties