Tags

, , , ,

576662238630016

Rubens dating is samen met Open kaart producties opzoek naar  de pioneers onder de volle mensen en zij die daar van houden, voor een dating programma. Zelf heb ik daar vaak een dubbel gevoel bij, wordt het niet teveel als feakshow neergezet , de zielige dikkerds die normaal geen partner kunnen vinden.

klik hier voor  meer informatie

Emmie van Rubens dating denkt daar heel anders over en  zegt:

Weetje dat er naast ons zelfverzekerde vrouwen die het allemaal heel goed weten nog altijd zat vrouwen en mannen zijn die dit totaal niet hebben.. En deze mogen best wel wat meer aandacht krijgen! En dat wordt dan vergeten omdat veel van jullie in een groep zitten waar al jarenlang open wordt gesproken over deze dingen.

Ik zie namelijk een hele andere kant.. ik zie nog steeds vrouwen die misschien dan wel zelfbewust en al die andere termen zijn maar zodra er een kerel tegen haar zegt “wauw wat ben jij een prachtvrouw!” of ze een klein beetje aandacht geeft ze meteen denken dat ze in de maling genomen worden.. Dat ze zelfs boos worden en totaal niet in de gaten hebben dat dit complimenten zijn.. En dat vind ik echt bijzonder erg!

Ik was nog niet klaar.. Ik wordt namelijk ontzettend “moe”van het feit dat men denkt dat iedereen het nou wel weet en het nou wel snapt… nou geloof me.. its just starting… Mannen & media al die organen, zijn nog langgggg niet zover! dat er 2 volle vrouwen op tv zijn wil nog niet zeggen dat het geaccepteerd wordt?

En die “hokjes” dat maken veel het er ook echt zelf van… Het hokje is al veeeeeeeeeeeeele jaren geleden gecreeert voor alles en iedereen… daar verander je echt niks aan… het enige wat je kan doen is de deuren ervoor weghalen en niet gaan bagataliseren over onderwerpen die nog maar net van de grond komen….

oooooo man hoe vaak ik wel niet iets wil zeggen maar mn mond dicht hou omdat ik geen trek in een discussie had,.. nou sorry hoor! kom maar op met je commentaar want ik ga nu echt ff opkomen voor alllll die vrouwen en vooral ook mannen!! die het nodig hebben dat het NOG meer open wordt gegooid en nog meer in de media komt.

Een heel duidelijk standpunt , durf jij de discussie met haar aan te gaan?

Liefs Louise

Advertenties