Tags

, , ,

we liggen naakt naast elkaar, hebben elkaar net laten zien , hoeveel we van elkaar houden. Hij streelt mijn haar en geeft me een kusje op het puntje van mijn neus.” Je bent zo mooi zegt hij en kijkt me diep in de ogen, je haar , je gezicht zo zacht en vrouwelijk, je ogen die van kleur kunnen veranderen, de rondingen en de zachtheid van je lijf, je benen zo mooi gevormd.”

Ik wordt er een beetje stil van, maar de manier waarop hij het zegt , maakt dat ik hem wel moet geloven.Waarom schreeuwt er altijd diep van binnen iets , dat ik niet mooi ben, dat niemand van me kan houden omdat ik te dik ben. Waarom is het zo moeilijk te ervaren dat oprechtheid niet een spelletje is of een grapje om je uit de kast te lokken.

Mijn lief houd van mij! Ik weet het , hij houd van alles wat ik ben en heb. Van mijn gekke buien tot mijn ronde lijf en ik dank elke keer weer het moment dat ik hem vond, op een grote vrouwen site op hyves.

Hoe anders had het kunnen lopen als ik me bleef vasthouden aan de verkeerde mannen, mannen die moeite hadden met mijn lijf en mijn enthousiaste persoonlijkheid. Die me geweldig vonden behalve het feit dat ik te dik was.

Mannen met wie ik over alles kon praten, behalve mijn eigen onzekerheid. Ik was altijd de vriend, en nooit de vriendin. Misschien door mijn mannelijk ingestelde humor of door mijn openheid, maar ik had nooit het gevoel dat ik geliefd was. Dat ik het waard was om “de vriendin”te zijn.

Tot ik hem tegen kwam , mijn man, mijn lief. Hij is precies het zelfde en toch tegenover gesteld, onze denkpatronen zijn gelijk, we kunnen het zelfde zeggen op het zelfde moment, we voelen elkaar aan en we begrijpen elkaar.

Daarmee begrijpt hij ook  mijn onzekerheid, hij heeft die ook , maar niet omdat hij te dik is. De lol de humor , de goede gesprekken op internet. het beetje bij beetje geloven dat hij me niet in ede maling neemt, onze eerste ontmoeting , met een chaperone die ons ging koppelen.

Ik wist het meteen toen hij voor mijn deur stond, die is er voor mij en nu 5 jaar later zijn we getrouwd en hebben we een fantastische zoon.

Hoe anders kan het leven lopen als je je richt op iemand die wel voor je gaat en van je houd zoals je bent. Ik denk dat het het belangrijkste is in mijn relatie, de acceptatie van elkaar, Liefhebben met heel je hebben en houwen, dus ook de mindere kantjes, want als alles perfect is wordt het zo saai!

Ik weet dat als hij deze lieve woorden tegen mij zegt dat het waar is , hij houd van mij, van alles  en dat maakt mij gelukkig! Ik geloof hem!1928877_10153808419959800_5764101393353683511_n

Is jouw liefde onvoorwaardelijk?

Liefs Louise