Tags

, , , ,

f7f30418506128553d7040d63d302655

Wat mag wel en wat mag niet, het oordeel druipt er van af. Op de een of andere manier, hebben de meeste mensen een idee van wat ze goed vinden en wat fout. Dik zijn zit meestal aan de foute kant, bloggen over zelf acceptatie wordt niet door iedereen geaccepteerd. En zelfs onder de vollere vrouwen wordt vaak gezegd, maak je niet zo druk.

Zelf acceptatie is helaas niet door middel van een nieuw jurkje op te lossen en gaat bij mij een stuk dieper dan een klein beetje te dik zijn en daar mee leren leven. Ja ik verdiep me in mijn gevoel, en mijn leven en door dat ik blog kom ik heel veel tegen.

Mensen zijn lang niet zo zeker van zichzelf als we denken, en die onzekerheid die ik voel wordt door veel mensen herkend. Gelukkig, denk ik aan de ene kant , want samen staan we sterk en kunnen we gevoelens delen. Aan de andere kant denk ik, waarom maken we het onszelf zo moeilijk.

Naast dat onzekere gevoel zijn er onderwerpen die eigenlijk niet beschreven mogen worden. zoals de succes story’s van de maag operaties, of juist de horror storiy’, want die zijn er ook. Vaak wordt hierop negatief gereageerd. Het wordt gezien als promotie, voor juist wel of juist niet een operatie. Terwijl ik zelf het alleen maar belangrijk vind om over alles te berichten en je de goede en de slechte kanten te laten zien.

Elk verhaal mag gehoord worden, het gaat er niet om dat ik bepaal wat jij denkt, maar dat ik je info geef waardoor je voor jezelf misschien een betere beslissing kan nemen. Ik ben dan ook niet voor of tegen ik hoop alleen dat er geen negatieve ervaringen meer zijn..

Nog een onderwerp waar je in bloggersland weinig over leest is het verhaal van de feeders en feedees. Dit onderwerp wordt ook heel negatief bekeken, komt dat door gezondheidsproblemen? of juist doordat het zo moeilijk is om te begrijpen dat mensen dik en heel dik mooi vinden, dat feeding meer is dan een fetisch en dat het ook gaat om het vorm geven en mooi maken van het kunstwerk dat het vrouwen lichaam is.

Dit onderwerp wordt gemeden, maar hoeveel weten we er eigenlijk van? Is het zoals de programma’s van vroeger die hier over gingen en alles in het belachelijke trokken, of is het iets dat te maken heeft met de liefde tussen 2 mensen en hoe zij deze vorm geven?

Voor mij is het een onderwerp dat ik nog niet begrijp , dus hoe zou ik er over kunnen oordelen. Als ik het al zou begrijpen, of zou denken dat ik het begrijp , waarom zou ik het dan negatief moeten bekijken, het gaatrtoch om het leven van 2 mensen die zelf hun keuzes maken en daar met het volle verstand achter staan? Wanneer je een feedee bent, ben je echt niet dom en zo zijn er meer voor oordelen.

Binnenkort wil ik hier weer een blog over schrijven, niet omdat ik er een oordeel over hem, maar omdat niets menselijks mij vreemd is en ik vind dat we waardering moeten hebben voor iedereen. Helaas is er ook angst in mij, voor de negativiteit die dit soort onderwerpen zou kunnen oproepen. Is het echt taboe, of moet ik juist hier over schrijven om meer openheid in de volle vrouwen wereld te krijgen?

Wat vind jij?

Liefs Louise

 

Advertenties