Tags

, , , ,

Veel van mijn blogs geven reacties, dat is heel leuk en fijn , zeker ook omdat ik zo contact krijg met vel verschillende mensen. Ik houd van mensen en probeer zonder oordeel naar hen te kijken, iedereen maakt namelijk zijn of haar eigen keuzes, wie ben ik om daar iets van te vinden?

Ieder mens is uniek!

Door de blog Feeder die ik geschreven heb, heb ik ook meer en meer met mensen gemaild die zich hier mee bezig houden. Veel feeders vinden het fijn dat ik er over geschreven heb , juist omdat het zo in de taboe sfeer hangt.

Het mooiste vond ik dat ik ben aangesproken door Chantal, zij is een feedee, of te wel een gainer. Hoe dat zo is gekomen vertelt ze hier.

Het verhaal van Chantal

Ik heb een moeilijke jeugd gehad, ik kom oorspronkelijk uit polen , maar ben daar afgestaan en later geadopteerd door mensen uit Utrecht. Dit was ook niet altijd geweldig. Problemen met mijn gewicht kreeg ik op de middelbare school, ik haten mijn lichaam, probeerde veel te sporten, maar toen dat niet lukte kwamen de kilo’s er zo weer aan. Mijn adoptie ouders gingen scheiden, en door veel problemen met mijn stiefvader ben ik nadat ik mijn diploma heb gehaald daar uit huis vertrokken.

Ik kwam wonen bij een groep kunstenaars en een daarvan was fotograaf. Hij wilde mij graag fotograferen, maar dat wilde ik niet, ik voelde me dik en lelijk, hij en een kunstenares die daar ook woonde, hebben mij andere inzichten gegeven. Ieder mens is mooi in zijn soort en zij vroegen mij eens om naakt voor de spiegel te gaan staan, om eens heel goed naar mij zelf te gaan kijken.

Dit heb ik toen eens gedaan met de kunstenares ( zonder fotograaf ) en zij heeft mij compleet een ander inzicht gegeven, in mijn lichaam. Zij wees mij er op, dat ik wel degelijk een heel mooi lichaam bezit, met mooie rondingen, curves lijnen, zij heeft toen een schets gemaakt van mij en toen die klaar was heeft ze mij daar ook weer het een en ander over verteld en wat zij zag in mijn lichaam en zo heb ik langzaam mijn lichaam leren kennen en accepteren.

Ik heb toen meerdere male foto’s laten maken en heb model gestaan bij andere activiteiten zoals bij een schildersclub. Via via werd mij gevraagd om webcam-girl te worden, dat sprak me niet aan, maar ik had het geld nodig. Dit werk viel erg tegen en ik kan het niemand aanraden, maar tussen alle vervelende seks beluste kerels logde er ook en vrouw in en die was helemaal niet opzoek naar seks, ze wilde gewoon een gezellige babbel.

Na een tijdje bleek dat zij interesse had in wat dikkere jonge meiden en hoe deze aankomen. Ik heb haar ontmoet en dat klikte heel goed, we hebben heel gezellig over van alles gepraat, bij het afscheid gaf ze mij het boek “Feederism, eating weight gain, and sexual pleasure”. Daar ben ik in gaan lezen en herkende veel van mezelf daarin. Ik ben me er verder in gaan verdiepen, heb er veel over gelezen en werd me bewust dat de dame, waarvan ik het boek had ,een feeder was. Elke keer als ik haar ontmoette bestelde ze wat drinken en er zat altijd wat te eten voor mij bij. Zelf had ze het nog niet door, wel vond ze het heel prettig om te zien hoe ik at. Ik had een goede klik met haar en wilde het contact niet verbreken. Dus ben ik uiteindelijk ook bij haar thuis geweest en dat voelde als thuiskomen.

We hebben heel veel gesprekken gehad over het federisme voordat ze me de vraag stelde haar feedee te worden. Ik heb de tijd gekregen om daar rustig over na te denken. Ik zie het zo, jij maakt je mooier met tattoo’s, waar om ik dat dan niet met calorieën en heb ik besloten om een feedee te worden en te gaan gainen, om mijn lichaam nog mooier te gaan boetseren, met calorieën, zo dat ik nog mooier curves, lijnen en rondingen zou gaan krijgen. Hier op heb ik toen mijn vriendin / feeder gebeld met het verlossende antwoord ik ga jou feedee worden, jij mag mij gaan helpen met gainen.

ik was 19 woog toen 140 kilo en begon langzaam te gainen toen ik 24 was woog ik al 250 kilo tussen mij en mijn vriendin klikte het goed, ze regelde thuis werk voor me als programmeur en we zijn zelfs getrouwd. toen dat ik door al het gainen steeds zwaarder werd en dikker, dat ik steeds meer moeite moest doen om te lopen en bewegen, en begon langzaam richting immobiel te gaan ( iets waar je als feeder een feedee trots op kan zijn dat je deze mijlpaal bereikt ) hier op hebben wij de aanbouw van ons huis helemaal naar mijn wens ingericht.

Ik gain nog steeds, ik weeg momenteel 325 kilo waar ik heel blij mee ben mijn lichaam wordt met de dag mooier mijn rondingen curves en lijnen ik ben er zeer content mee dat ik dat mag hebben.

Mijn toekomst plannen vooral door gaan met gainen, ik wil eerst 500 kilo worden, waar na ieder extra kilootje erg welkom is ( er is zelfs een niet erkend wereld record gainen een vrouw woog 743 kilo ) Tot mijn lichaam zegt ik stop er mee het is genoeg geweest, je creatie is af.

Ik noem het niet doorgaan tot de dood, ik laat mij juist veel fotograferen hoe mijn lichaam zich ontwikkeld en hoe mooi mijn creatie wordt, hier van gaat mijn vrouw dan een fotoboek uitbrengen en een expositie inrichten zo dat ik op deze manier verder voort leef bij de mensen als een heel mooi stukje kunst die ik zelf met mijn lichaam heb gecreëerd.

Chantal haar verhaal is zo anders als de verhalen die ik eerder gehoord heb over feedees dat ik merk dat er verschillende punten zijn waarop zij mij raakt. Het feit dat je je zware lichaam kan zien als een kunstwerk is voor mij een nieuw stukje openbaring, terwijl kunst van en over volle vrouwen op verschillende plekken te zien zijn, het beeld in de spiegel was meestal niet mooi genoeg. Ik ben hierdoor anders gaan kijken en begrijp nu ook meer wat mijn man mooi vind aan mij.

Daarnaast is Chantal een slimme meid die weet wat ze doet, ze is gelukkig, ze vind zichzelf mooi en ze wordt geliefd door haar vrouw en feeder.

Wie ben ik om daar negatief naar te kijken. Ik ben juist heel blij dat ze haar verhaal heeft willen vertellen. Deze blog heeft niet als doel andere mensen aan te zetten om een feedee te worden, maar om het uit de taboe te halen en bespreek baar te maken. Bespreekbaarder dan alleen de negatieve kritiek die op dit soort onderwerpen gegeven wordt.

Ieder mens is zijn eigen mooie creatie, houd van je eigen lijf!

Liefs Louise