Tags

, , , , , ,

Sarah Notenboom alias Bolle Mina. Een prachtige mooie vrouw , die weet waar ze over praat. Ik heb het geluk gehad deze dame in het echt te ontmoeten, een inspirerende herinnering. Waarbij ze het beste en het mooiste uit mij wist te halen. Ik mocht namelijk model staan voor haar kleding lijn sarah’s sweeties die begonnen is met de zogenoemde sweeties, dit zijn broekjes die speciaal ontworpen zijn om het schuren van de benen onder een jurkje tegen te gaan. Elke keer wanneer ik een sweetie draag moet ik aan haar denken. Sarah heeft nu een nieuwe uitdaging ze doet mee aan de Vlogger wedstrijd van LibelleTV!

Sarah heeft in haar leven al veel gedaan ze verteld hier zelf over;

Vastleggen in volledig scherm 3-8-2016 125756.bmpNa een carrière als moderedacteur bij o.a. Viva en Cosmopolitan ben ik sinds zes jaar de trotse eigenaar van Sarah’s Sweeties. Onderbroeken met pijpjes die schurende benen voorkomen van maat 38/40 t/m 58/60. Hiervoor was ik nog een paar jaar hoofdredacteur van een glossy voor dames van formaat.

Mijn hele leven was ik al groter dan de rest. En het onderwerp dik zijn en beeldvorming daarover loopt als rode draad door mijn leven en werk. Het maken van een vlog voor Libelle TV geeft een mooi platform om deze kennis te delen en in samenspraak met de kijkers te vergroten. Natuurlijk heb ik wel eens een mindere dag, maar over het algemeen zit ik lekker in mijn rollen. En ik weet dat er veel vrouwen zijn die nog niet zover zijn. En dat er veel vooroordelen zijn bij mensen die niet dik zijn. De keuze van mijn onderwerp ligt dus voor de hand.

Bekijk mijn vlog over benen die de eerste aflevering is in een serie waarin ik tips geef om ze te leren waarderen en bloot te geven ook al zijn je benen niet slank, jong en gebronsd.

Durf jij zelf met blote benen onder een jurkje? ik wel sinds ik een sweetie draag. Ik vind Bolle Mina als Vlogger een aanwinst en wil jullie vragen om ook op haar te stemmen 

Het stemmen werkt als volgt: t/m zondag 7 augustus kun je elke dag een keer stemmen op je favoriete vlogger. Klik op de link en je ziet het vlog van Bolle Mina, met daaronder een stukje tekst en de stemknop. De helft van het aantal punten wordt bepaald door het aantal stemmen dat ieder krijgt. De andere helft bepaald een jury van Libelle TV.

Libelle TV is het online tv kanaal van het tijdschrift Libelle.

klik hier  om sarah haar vlog te zien

Liefs Louise