Tags

, , , , , ,

Je bent te dik, dat kan heel vervelend zijn, maar wie heeft er het meeste last van? Soms denk ik dat de buitenwereld er meer een punt van maakt dan dat wij zelf doen. Er zijn zoveel opmerkingen over dik zijn, maar ik vind het belangrijkste dat we onszelf accepteren. Hoe anders wordt het wanneer je verliefd wordt en je lief vind je te dik?

1336d45e5c4bdb23aca80a329b7b9c35

Een dilemma waar veel volle vrouwen mee te maken hebben gehad. Ik ook in bepaalde zin. Mij werd namelijk altijd verteld dat ik pas een lief zou vinden wanneer ik zou afvallen. Helaas heb ik dat altijd geloofd en heb daardoor veel mannen niet eens de kans gegeven dichterbij te komen. Mijn liefde was toch altijd onbeantwoord. Ik durfde het niet eens te proberen!

Aan mezelf werken en afvallen was de enige optie. geloof me ik heb het geprobeerd, maagband operatie, cognitieve therapie bij de psycholoog om andes te denken, meer positief. Heeft het geholpen?

Tja ik kreeg meer aandacht van mannen, helaas was heet niet de aandacht waar ik op zat te wachten. Daarnaast vond ik veel mannen hypocriet dat ze me nu wel ineens leuk vonden. Wat is er mis met het complete plaatje? Moet je niet alles aan me leuk vinden? niet alleen mijn lijf maar de rest ook.

Het heeft me niet echt geholpen, ja mensen reageren anders wanneer je slanker bent, maar echte liefde gaat voor bij het vol of slank zijn. Wanneer een man denkt alleen van je te kunnen houden wanneer je afgevallen bent, dan is hij de verkeerde voor je.

Nadat ik dacht dat ik dood ging heb ik mijn maagband leeg laten halen. Natuurlijk kwam ik weer aan werd weer dikker. Inmiddels was gezond zijn belangrijker voor mij dan slank zijn. Daardoor ging ik anders naar mezelf kijken. Ik kon niet geloven dat liefde voor mij niet bestond. Want ik was best een leuke dame.

 

Actief ben ik opzoek gegaan, heb me aangemeld bij big beautiful world en ontmoette vel lotgenoten en mannen die het leuk vonden een volle vrouw! Toch ook hier de hypocrisie. Je moet alles aan mij leuk vinden en niet alleen mijn dikke borsten buik of kont. Helaas gaan veel mannen alleen voor het seksuele plaatje.

Echte liefde, een maatje iemand die er voor je is en er altijd voor je wil zijn, maar boven al iemand die alles aan je leuk vind. Door vele bomen zag ik het bos niet meer. Toch heb ik hem gevonden, op een site waar mannen kwamen die van volle vrouwen hielden. Zijn uitspraken spraken me aan, hij zei wat ik had kunnen zeggen. Hij was heel verlegen , ik druk en een flapuit, maar samen zijn we geweldig .

Toch ook met de ideale man die alles aan me leuk vind is een relatie niet altijd rozengeur en maneschijn. samen blijven betekend hard werken aan je relatie, open en eerlijk zijn, voor elkaar door het vuur gaan en niet te vergeten elkaar elke dag laten weten wat je leuk vind aan elkaar!

De ideale man , bestaat niet, maar mijne komt heel dichtbij. Hij vind alles aan me leuk en dat  was een vereiste. Ik neem geen genoegen meer met iemand die alleen mij volle boezem leuk vind.  Afvallen voor de liefde? niet doen!

Het is namelijk niet de liefde die het probleem is, maar meestal het idee wat je over jezelf hebt, leer van jezelf te houden. als jij jezelf goed vind vind de juiste man dat ook!

Hoe ga jij hier mee om , heb jij de ware liefde al gevonden?

Liefs Louise