Tags

, , , , ,

Het leven gaat met ups en downs, mooie leuke gezellige tijden , worden afgewisseld met moeilijkere momenten, kritiek, op je omvang of andere persoonlijke aangelegenheden. E ven niet goed in je vel zitten. Dit speelt bij mij een grote rol, vooral hoe ik mezelf zie en hoe blij ik ben met mezelf! Maar vooral ook met hoe ik naar mezelf kijk en hoe “leuk”ik mezelf vind op bijvoorbeeld foto’s

Nu ben ik er van overtuigd dat je”mind set” zeg maar je manier van denken een grote rol speelt bij hoe leuk je jezelf vind. Je kan er aan werken, je beter voelen zonder letterlijk iets aan je uiterlijk te doen. Bedenk alleen maar dat je niet alleen bent! Iedereen voelt zich wel eens ongemakkelijk, niet zo aantrekkelijk, en we hebben allemaal wel iets aan onszelf waar we ontevreden over zijn.

Het gaat er eigenlijk niet eens om hoe je er uit ziet, maar hoe je er mee omgaat. Phoe hee das nogal wat, want hoe moet je er dan mee omgaan als je jezelf niet leuk vind? Ik hoop maar dat jullie dit niet als een aanval zien. Want het is allemaal niet zo makkelijk! Ook voor mij niet.

Lekker in je vel zitten en gelukkig zijn met je lijf, dat kost training. (miss zou ik die toch maar eens moeten geven) Zo een training kan je opbouwen. je leert kijken naar jezelf , door middel van foto’s of positieve kritiek van anderen. Daarnaast leer je de negatieve gedachten weg te denken. Je mag zijn zoals je bent! Blij zijn met jezelf is misschien wel een knop omdraaien naar die andere mind set , maar heeft niet het resultaat dat je meteen in het licht staat en het gevoel hebt dat j de wereld aankan. Het is meer als een dimmer die je steeds iets feller kan zetten. vaak gaat het goed. maar er zullen ook momenten zijn dat het juist even wat minder licht word.

Van jezelf houden is een proces. ook voor mij! En dat proces wordt bij mij positief beinvloed door foto’s.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Zoals jullie in een vorige blog hebben kunnen lezen ben ik weer op instagram  (blauw betekend dat er een link onderzit ) Ik heb besloten mezelf meer te laten zien! Ik geloof dat ik dat nu 2 weken doe, bewust selfies nemen, kijken uit welke hoek ik me het fijnste vind! ik mijn fouten kan verhullen. Ik had niet  verwacht dat de impact zo groot zou zijn. Foto’s nemen is op het moment zelf miss niet leuk, en mijn eerste reactie is nog steeds vaak bleh dat ben ik… Maar als ik na een dag een week of langer terug kijk, is het steeds makkelijker om de mooie punten in mezelf te zien en te benoemen.

Ik ben leuk, ik mag er zijn! En dat allemaal door die enge nare foto’s. Lange tijd ben ik bezig geweest met het maken van foto’s van volle vrouwen en heren. puur om samen te kijken wat is nu wel leuk aan jezelf! Kun jij ook zo kijken naar een foto van jezelf? Naar wat wel leuk en mooi is, waar ben je trots op? waardoor ben jij jij?

Maak maar eens een selfie en kijk er eens goed naar. je bent namelijk net zo mooi en prachtig als al die andere mensen op de wereld, je bent uniek, je bent jij en je bent het waard om van te houden, je bent het waard om mooi gevonden te worden!

Wil je weten wat ik mooi vind aan jou? Plaats hieronder dan een selfie van jezelf, voor een fijne portie opbouwende kritiek

 

Liefs Louise

 

 

 

Advertenties