Tags

Warm weer… heerlijk vind ik het . maar dat zweten hadden ze van mij af kunnen schaffen. je hoeft maar iets te doen en je bent doorweekt. nu zweet ik altijd al meer door mijn medicatie. je kan je dus voorstellen dat ik er met dit weer extra last van heb.

De meeste mensen spuiten een beetje deo en klaar. Maar helaas kreeg ik te horen dat al dat deo spuiten bij mij niet hielp. Wat moet je dan?

Na veelvuldig ook mijn kleding vol gespoten te hebben. elke  dag of 2x per dag douchen ben ik overgestapt op oude methodes. en weer lavendelolie gekocht. Dat had ik eerder moeten doen.

Deodorant. de meeste ben ik allergiesch over. dan komen er rode bultjes en plekken en loop ik met mijn oksel pit open . armen wijd. Niet echt iets om aan te raden met dit weer. Deodorant van 8×4 en van het duitse balea kan ik wel hebben. Maar veel bekende merken niet.

Voor mij een reden om verder te zoeken. en Lavendel olie is mijn keuze geworden. ik smeer de plekken die het meest zweten in met olie.

bij mij zijn dat:

  • de liezen .
  • onder de buik
  • onder de borsten
  • in de nek
  • onder de armen
  • op de rug.

In mijn gezicht zweet ik ook erg maar daar vind ik de olie niet fijn. voor mijn gezicht gebruik ik kleine grappige handoekjes.op de foto zijn te koop bij aliexpress link hier

blauwe jurk

 

(of bij de euroshop als kleine platte rondjes die met vocht een handoekje worden met geinige opdruk.)

De olie verzorgd en heeft een lekkere geur. ik merk dat die geur overal in gaat zitten. dat was natuurlijk voorheen zo met mijnb zweet maar ik was me er nooit van bewust. Daarnaast werkt het tegen teken en muggen. wie wil dat nu niet.

Wat ik me afvraag is hoe bewust zijn jullie van je geur? wordt je er net als ik ook door anderen op gewezen? Wanneer je vind dat iemand ruikt vertel je dat dan?

Geef mij jouw zweet tip!

Liefs Louise