Tags

Ja ik weet het… Maar als ik me goed voel heb jij dan te vertellen wat ik wel en niet mag dragen?

Zowiezo is de kleding industrie erg veranderd de laatste jaren. 15 jaar geleden moest ik nog bij de heren shoppen om iets in mijn maat te vinden en toen ik snel dikke werd ben ik zelf mijn  broeken en jurken gaan maken.

Iedereen heeft een eigen stijl en tegenwoordig valt elke stijl wel in een grote maat te vinden. dat vind ik heerlijk. Zelf draag ik graag zwart. Maar een hoog gesloten jurk of trui vind ik vervelend. vaak heb ik dan een verstikkend gevoel.

Ik wil vrijheid en ruimte. maar de hedendaagste volle vrouwen mode is geschikt voor zandloper en peer vormige dames. appeltjes grijpen vaak mis en dus is het aanpassen geblazen. ben je net als ik een appel met een volle boezem dan wordt het nog lastiger. de boven omvang is daardoor zo veel groter dat ik automatisch in een hele grote maat val.

opich niet erg. maar al deze kleding is niet gemaakt voor vrouwen met een volle boezem. ik vraag me ook af waarom zoveel grote maten bh’s maar tot een E of D cup gaan. en een leuke mooie BH in 110G is echt zoeken naar een speld in een hooiberg.

door dit alles heb ik een decolletee. jurken die bij anderen mooi vallen. degelijk lijken geven bij mij een heleboel boezem bloot en dan komen de opmerkingen.

Ik voel me vaak helemaal niet verkeerd met een decolletee . maar als het erg warm is vind ik een hemd er onder dragen gewoon veel te warm.

Ik vraag me dus af wat anderen doen om hun boezem te verhullen alle tips en truucs zijn welkom. en tot die tijd moeten ze het maar accepteren.

It is only a boob thing….

19873946_10155485384234800_1213143218_n

Advertenties