Tags

, , , ,

Misschien ben je ze al wel tegen gekomen. Misschien ken je ze nog niet. De beanies en de t shirts van the curvy king. Ze heeft nog veel meer artikelen met goede curvy statements.

die je hier in haar webshop kan vinden!

De wereld waar wij in leven is niet altijd vriendelijk wanneer je curvy bent. deze artikelen zijn een geweldige manier om mensen in je omgeving wakker te schudden!

20614178_1623384764380034_169213150_n

Eigenaresse Nicole Koning gaf antwoord op mijn vragen!

1. Wie ben ik?
– Ik ben Nicole 33 jaar en een Curvy girl met een passie voor mode. Plus size blogger en eigenaar van Curvy King

2. Hoe zit je in je velletje?
– ik moet eerlijk bekennen dat ik met de tijd steeds beter in mijn vel kom te zitten. Net als iedere vrouw heb ik ook mijn onzekerheden maar ik laat mij daardoor niet weerhouden om dingen te doen. Ik zet het juist in om andere meiden en dames te inspireren.

3. Wat helpt jou om je goed te voelen?
– Ik ben ongeveer 6 jaar geleden begonnen met het verzamelen van mooie foto’s van andere plus size dames en ik ben  in de plus size scène terecht gekomen wat een verademing was en waardoor ik steeds beter in mijn vel kwam te zitten.

4. Wat heeft je geïnspireerd om Curvy King te beginnen en hoe ben je op die naam gekomen?
– al vanaf kids af aan was ik bezig met het ontwerpen van kleding en was er de droom om een eigen plus size kleding lijn te beginnen. In 2014 heb ik die droom waar gemaakt en ben ik begonnen met statement artikelen voor de Curvy dames om zo een positief en humoristisch tegen geluid te geven  die de harde en veroordelende maatschappij tegen de plus size dames. Ik wilde in de naam een aanduiding hebben voor welke doelgroep ik ontwerp de Curvy dames en ik heet koning van mijn achternaam en wilde graag een kroon als logo gebruiken vandaag Curvy King en geen Queen 😉

5. Waar haal je je inspiratie voor teksten vandaan?
– inspiratie komt vooral van de vooroordelen over de plus size dames en het moet een positieve tekst zijn.

6. Heb je ook plannen om bijvoorbeeld jurkjes te verkopen?
– Ik heb zoveel plannen en zou graag willen uitbreiden alleen speelt daarin natuurlijk het budget een grote rol. Als eenmans zaak blijft het een uitdaging om nieuwe Producten te ontwikkelen.

7. Wat zijn de reacties op je producten?
– De reacties zijn allemaal positief en maken mensen altijd aan het lachen Dik, Dun, man vrouw en dat is super gaaf om te zien. Daarbij krijgen de dames en ik vaak leuke en positieve reactie wanneer we de shirts dragen en dat was ook wel het doel van de artikelen.

8. Waar wil je over 10 jaar staan met je eigen zaak of heb je ander doel?
– het doel is om dan een winkel te hebben en een uitgebreide plus size collectie met statement artikelen maar ook met gave modisch kleding.

~~

Ik hoop dat nicole haar dromen uitkomen. De collectie is erg leuk en gaat ongeveer tot maat 52/54 kijk even in de maattabel welke maat jij nodig hebt!

Hoe denk je dat jouw omgeving zou reageren op een statement shirt?

Liefs Louise

Advertenties