Tags

, , , ,

Wanneer, de Feeder genoemd wordt, in de volle wereld die ik ken, merk ik, dat mensen vaak bang zijn. Dat hij vooral wordt gezien als een man, iemand die je zo manipuleert, dat je je vol laat stoppen. Die wil dat je gulzig eet, totdat je niets meer kan en zo aan hem bent overgeleverd. Allemaal aannames, vooroordelen. Naar mijn idee, is een Feeder, een man, een mens met behoefte aan liefde . Die ontdekt heeft, dat hij een voorkeur heeft voor hele volle vrouwen en die daarvan seksueel opgewonden raakt.

Het boeman kleed, is misschien niet zo onlogisch, wanneer je bedenkt dat veel dames nog moeite hebben met hun lijf. Het gevoel hebben, niet iets anders of beter te kunnen krijgen en daardoor teveel toestaan. Manipulatie komt naar mijn idee altijd van 2 kanten. Een gever en een ontvanger. Veel praten is daarbij de sleutel

Ik sprak met een mooie grote vrouw, die zichzelf helemaal geaccepteerd heeft, zij vertelde mij over haar relatie met een Feeder.

Zij vond op een dag. een berichtje in haar facebook inbox. Ik vind jou een mooie vrouw, stond er. Nieuwsgierig antwoordde ze en daarop volgde gesprekken via de mail. De man waarvan het afkomstig was vertelde dat hij op hele forse vrouwen viel en of dat niet gek was.

Samen hadden ze een klik en het kwam tot een afspraak. Daar bleek dat hij nog steeds erg onzeker was. Vind je het niet vreemd, dat ik op dik val, wijs je mij niet af. Ze reageerde bemoedigend en vertelde een beetje over haar eigen ervaring. Dat juist veel mannen houden van een dikke buik en grote hangborsten en dat dat niet iets is, om je als man voor te schamen. Echt volle vrouwen worden als vrouwelijk gezien. Zachtheid en heel veel om van te houden.

De gesprekken gingen door en ze zaten inmiddels samen aan een diner. Elke keer als ze haar lepel in de mond stak zag ze hem glunderen. Ze waren op een punt, dat alles bespreekbaar was en hij vertelde het haar. “Ik raak opgewonden wanneer je je lepel in de mond steekt, is dat niet vreemd?” Het gaf haar een kick een gevoel van macht en ze buitte dit uit. Het gaf een goed gevoel om hem te raken. Het werd iets sensueels iets seksueels en een wisselwerking.

De volgende afspraak, werd er besloten naar een hotel te gaan en een grote picknickmand mee te nemen. Ook hier begon het met eerst zien eten en daarna eten geven. Elkaar kussen tussen het eten door. Eten nemen uit elkaars mond.

FallPicnic-65

Het klinkt voor mij heel mooi en romantisch. Maar hoe gaat dan dan verder en wat speelt er dan mee?

Door de dates die volgden, werd duidelijk dat ze elkaar niet veroordeelde . Dat ze elkaar accepteerden. De gesprekken gingen steeds dieper en de experimenten gingen steeds verder. Tot het moment kwam dat hij vroeg:” Wil je voor mij groeien?”Op dat punt was de vertrouwensband al heel groot.

Een relatie met een Feeder is te vergelijken met SM. Hij heeft de macht over het voeden, zij wil zich onderwerpen. Hij is de dom en zij is de sub. Maar in werkelijkheid heeft de sub de controle en dus de uiteindelijke macht. Zij bepaald wie de partner is en waar de grenzen liggen

Als vrouw moet je sterk in je schoenen staan om zo een relatie aan te gaan. Je moet jezelf volledig accepteren..Je moet goed je grenzen aan kunnen geven. En bovenal moet je samen met de Feeder alles kunnen bespreken. Grenzen zijn daarbij een belangrijk thema. De grens die zij tegenkwam was het voeden door middel van een trechter. Dat is de grens. Dit hebben zij opgelost door bondage in te voeren, waardoor zij gevoed werd terwijl, zij gebonden was.

Dat is de kant wat de Feeder wil, maar hoe is het als Feedy, wat krijg je er voor terug?

Daarin was zij heel duidelijk.

Eindelijk was er iemand die voor haar zorgde, ze had altijd de kinderen verzorgd en hoge management functie gehad, veel verantwoordelijkheid. En dat neemt de Feeder van je over, er wordt nu voor jou gezorgd.

Voor elke Feeder en partner is dat anders, maar het is vooral fijn om elkaar te pleasen.

Het gaat niet om lust het gaat om liefde.

Veel mannen, durven er niet voor uit te komen, dat ze van Hele volle vrouwen houden. Dat ze opgewonden raken, door het zien van een vrouw, die eet. Nederland is nog steeds en land vol van vooroordelen. Beetje bij beetje breken we ons los.

Feeden is niet het eten maken en zien hoe een vrouw dat tot zich neemt. Feeden is een vorm van seksualiteit. Het kan je raken op een positieve manier. Je kan het idee hebben ik loop er liever omheen. Wat jouw mening ook is. Het gaat hier, om liefde tussen 2 mensen en ik hoop dat we die kunnen respecteren.

Mijn motief voor het schrijven van dit soort blogs is om dingen bespreek baar te maken. Om ons om een hoekje te laten kijken. Wat vreemd is, waar we niks over weten, maar waar wel veel vooroordelen over zijn,het is als iets in een rariteiten kabinet. Feeding is voor mijn gevoel, altijd gewoon een vorm van seksualiteit geweest. Daarvan zijn inmiddels zoveel verschillende vormen. Maar in elke vorm, is het belangrijk, dat je zelf weet waar je staat, dat je je grenzen aan kan geven. Wanneer je dat niet doet, kan het ook vervelende gevolgen hebben. Maar heeft niet elke slechte relatie dat.

Ik wil jullie vragen om respectvol te reageren op deze blog. Heb je een mening, wil je je verhaal kwijt dan kun je me altijd via de facebook pagina een berichtje sturen.

Wat ik me nog wel afvraag is:”wanneer je dit gelezen hebt, is een relatie met een Feeder dan zoals jij het je bedacht had?

Liefs Louise