Tags

, , , ,

Jouw walging van dikke mensen, zegt echt meer over jou dan over mij. Het feit dat je innerlijk een strijd aangaat met dikkere mensen, die zo hoog oploopt, dat je vind dat te moeten uiten…. Dat is echt jouw probleem.

Blijkbaar raakt het je, wanneer je dikke mensen ziet, die genieten van het leven. Die zich niet meer zo druk maken om wat anderen mensen zeggen.Dat kan waarschijnlijk niet in jouw hoofd. Want dik is ongezond en lelijk en wat doen wij dikkerds onzelf aan.

Wist je, dat we helemaal niet zo verschillend zijn? Wij zijn opgegroeid in dezelfde maatschappij, die het belachelijke idee had, dat wanneer je dik bent, je dom , lui en ongezond bent. Dat jij dat geloofd kan ik je niet kwalijk nemen. Dat is wat ze willen dat we geloven, want anders worden er niet genoeg dieet producten verkocht.

Natuurlijk is jouw gedrag, het gedrag van een kind, die altijd is verteld dat je niks mag eten want je zou maar dik worden. Is dik worden, echt het ergste wat je kan overkomen? Erger dan bijvoorbeeld drugs gebruik? ik ken namelijk genoeg mensen, die slank blijven door de coke. is dat bewonderenswaardig?

73db8cfcb2cf793aa16c9afa347df334

Gezond zie je niet aan de buitenkant.

Dik zijn, zegt daar niks over. Het gaat om bewegen en gezond leven inderdaad, maar jouw idee dat je dat alleen doet als je slank bent klopt niet. Dus het maakt je dom om zo vol te zitten met vooroordelen.

Dik zijn, is niet het einde van de wereld en het is ook niet iets wat alleen de laatste tijd gebeurd. dik zijn is van alle tijden . kijk maar eens naar het beeldje van moeder aarde. Dat hadden ze niet gemaakt, wanneer er geen dikke vrouwen in de oertijd rondliepen.

Waarom heb jij een probleem met mensen die je niet kent, waar je je niet in verdiept. Waar je blijkbaar maar beperkt over ingelicht bent. Is dat niet gewoon discriminatie of ben je gewoon dom?

Wie heeft gezegd dat dik zijn niet mag?

Juist de dieet industrie, want zonder dat beeld zouden er geen producten verkocht worden. Inmiddels weet ik dat mensen die dik zijn vaak hun hele leven op dieet zijn.

Dikke mensen hoeven zich niet te verontschuldigen voor hun gewicht, het gaat je niks aan. Net zo min het mij aan gaat hoe jij zo dun komt.

Wanneer je je tegen ons keert mis je iets, mis je een stuk uit de maatschappij, mis je een stukje menselijkheid want:

mensen ver en beoordelen op hun uiterlijk is niets minder als discriminatie!

Dus stop met die onzin , was je mond met zeep en laat ons gewoon gelukkig zijn met de mensen die we liefhebben. al die negatieve onzin, die in jouw hoofd spookt, hoef je mij niet mee lastig te vallen. Dat is jouw domme idee van geluk? Het is niet jouw verantwoordelijkheid, mensen aan te spreken en begrijp me goed, we zijn allemaal het zelfde we hebben ook gevoel. weet je nog hoeveel pijn het deed wanneer jij werd veroordeeld ?

Doe dat ook een ander niet aan. ….

Liefs Louise