Tags

, , , , ,

Ik weet het het zal de haters de mogelijkheid geven om me naar beneden te halen, maar de afgelopen week heeft me echt aan het denken gezet. Een volle vrouw hoort zich in de maatschappij niet neer te zetten als mooi of sexy. Vooral in Nederland heerst er nog steeds de illusie dat je slank moet zijn, om mooi of sexy te zijn. Dat de maatschappij zo denkt is een, dat mensen zo reageren is iets anders.

Liebe-Liebes-Gruesse-Grusskarte-Bombe-Postkarte-online-versenden-1204_55

Wanneer ik bijvoorbeeld uitga, krijgen de slankere vriendinnen veel meer aandacht. Naar mij als dikke vrouw, zijn er meestal, een paar die durven gluren, maar verder dan dat komt het niet, of ze moeten zo opzoek zijn naar sex en dat het enige is waar ze voor gaan. Men denkt dat de omgeving kritiek heeft wanneer, men met een vollere dame gezien wordt. Misschien is dat ook wel zo maar, is dat zo erg die kritiek? Is het niet gewoon iets waar je als echte man over heen kan stappen , of is het probleem iets heel anders en zijn mannen alleen geinteresseerd in dat zinnetje op hun to o list:

Sex met een dikke vrouw?

Van de week kreeg ik dus te horen dat sex met een dikke vrouw bij mannen op de to do list staat! Het schijnt iets geweldigs te zijn wat je ooit moet hebben mee gemaakt. Mij als dikke vrouw maakt dat alleen maar onzeker. In de periode dat ik nog single was was een eerlijke man die werkelijk voor mij als persoon ging ver te zoeken. het lijkt wel of sex de enige drijfveer is. klopt dat? Hoe is jouw ervaring hierin?

het aantal vriendschaps verzoeken via facebook,van vaak onbekende mannen is ongelofelijk, het heeft een tijdje mijn ego gestreeld, dan dacht ik ik ben zo lelijk nog niet, er zijn mannen die me sexy vinden. Maar tegenwoordig vind ik het vooral vervelend. als je dan alleen sex wil, wees dan duidelijk en eerlijk. Ik ken genoeg onzekere vrouwen die door dit gedrag alleen maar onzekerder geworden zijn!

Nu ik een groep begonnen ben naast mijn website merk ik dat er voornamelijk mannen zijn die lid willen worden en die slechte bedoelingen hebben, ze willen geen vragen lijst invullen, zodra ze op de groep zijn worden de dames gekeurd en worden er vriendschapsverzoeken gestuurd, en dan hebben we het nog niet eens over het feit dat ze zichzelf klem praten bij een eerste kennismakingsgesprek waar de leugens al kant en klaar duidelijk zijn.

Ik was flabbergasted. We hebben de instelling van de groep aangepast , het moet een plek zijn waar volle vrouwen veilig hun verhaal kunnen doen en waar mannen hun mening en ideeën kwijt kunnen zonder meteen te denken aan sex!

Het feit dat we op een to do list staan wil niet zeggen dat we daar ook aan meewerken.

Hoe zijn jouw ervaringen als liefhebber, of als volle vrouw?

Liefs Louise