Tags

, , , , , , , , , , ,

 

CollagesVind je het ook zo koud. Echt tijd om eens te kijken, wat voor warme kleding ik dit jaar aan wil trekken. Wat is hip, waar voel ik me fijn in. Ik ben best gevarieerd, ik trek alles aan, maar een ding altijd en dat is laagjes. Zodat ik mijn outfit kan aanpassen, aan de binnen of buiten temperatuur.

Welk winterkleding type ben jij?

A:Vest

B:Trui

C: Poncho

D:Laagjes

klik op de onderstaande tekst om mee te doen met de poll

Welk winterkleding type ben jij?

2

Vest:

Een vest is voor mij altijd heel belangrijk, ik draag hem het liefste binnen, als extra laag over mijn kleding. Het is een mooie manier om lekker warm te zijn, maar geeft me ook altijd een fijn gevoel, het is comfortabel, warm en verbergt ook nog eens de punten, die je niet zo makkelijk wil laten zien. Daarom draag ik mijn vesten vaak open, zodat je niet de tekening van mijn appelbuik ziet.

Hoe draag jij je vest graag? Deze gele vind ik wel erg mooi met de hipste trend kleur en ajour patroontjes!

1

Trui

Een trui kan je kleding helemaal afmaken en is zo lekker warm. Tegenwoordig worden ook de truien steeds leuker, deze met ruffels maakt het helemaal af. Had ik vroeger bij een trui vaak het slobber gevoel, zo wijd mogelijk, tegenwoordig houd ik van strakke truitjes, die kort op de taille vallen met daaronder een rok of jurk . Of van deze statement truien, die eigenlijk niets anders hoeven dan een spijker of zachte broek!

Wat is jouw favoriete trui?

3

Poncho

Zodra het kouder wordt, komt mijn poncho uit de kast. Eigenlijk al in de zomer als de avonden kouder worden, is het heerlijk. Maar ook midden in de winter om een outfit af te maken, of gewoon omdat het zo heerlijk los en comfy is. Zelf brei ik graag poncho’s en heb een mooie smaragdgroene gemaakt. Maar zo eens als op het plaatje, vind ik ook erg leuk en kan volgens mij ook prima op een nette kerstoutfit!

4

Laagjes.

Dat is echt mijn ding. Laagjes maakt het mogelijk om wat extra aan te trekken en weer uit te doen wanneer je het te warm krijgt. Meestal zijn mijn laagjes

legging + shirt + jurk + trui + vest + sjaal

hoe kouder ik het heb hoe meer laagjes er aan gaan. Vaak kies ik voor laagjes in een kleur waarbij zwart mijn favoriet is, maar zoals de set op de foto is juist een contrast er in ook erg leuk!

Draag jij ook wel eens heel bewust je laagjes?

Nu mijn vraag Welk Winterkledingtype ben jij?

Ik draag ze allemaal, maar meestal in de vorm van laagjes.

Liefs Louise

Al deze kleding is te krijgen bij happysize.nl