Tags

, , , , , , ,

Berichtgeving op het internet, waarbij van te voren al bepaald wordt, dat de dikke vrouw in het verdom hoekje komt, ik kan me echt ergeren aan koppen als :

stoor jij je ook zo aan dikke collega’s.

b4d29f2542cf0c0302d7800034dd643e-1512125184

Ten eerste vraag ik mij af waarom we ons moeten storen aan dikke collega’s en waarom dat “nieuws” blijkt te zijn. daarnaast ga je je toch afvragen of we ons niet allemaal moeten storen aan de mensen die zich storen aan de dikke mensen in hun omgeving?

ben je dan niet iemand die op elke slak zout legt, zich vooral interesseert is in wat er allemaal mis is of zou kunnen zijn met een ander? Iemand die kortzichtig is en een oordeel klaar heeft voordat ie heeft nagedacht, vooral omdat hij of zij zich moet storen aan dikke mensen. Let wel zo een 20% van je collega’s stoort zich zeg maar 1 p de 5… Misschien tijd voor een goed gesprek?

Waarom is dit nieuws, waarom schrijf je zo een artikel , is het interessant waar we ons aan ergeren? Of is het niet een goedmakertje¬† voor al die mensen die bang zijn om dik te worden, moeite hebben zelf hun gewicht te behouden, elke dag de sportschool induiken en weigeren iets met koolhydraten te eten alleen maar omdat er misschien een collega zou kunnen zijn die e toch echt moeite heeft met je omdat je wat dikker bent dan de rest…

Kom op, laten we eens kijken naar de positieve dingen in elkaar, wat vind je mooi aan je vrouwelijke collega’s of stel de vraag eens, wanneer heb je voor het laatst een complimentje van je collega gekregen.

al die opvoedende negatieve stukken, ik vind het zo zonde… Wees de maatschappij en verander je standpunt, we ergeren ons niet, we geven liever een complimentje!

Liefs Louise