Tags

, , , , , , , , , ,

Facebook, ik vind het een heerlijke manier om contact te houden met bekenden en om inzichten te krijgen in de mooie grote vrouwen wereld. Ik ben aardig wat online en deel veel uit mijn leven. Ik kan er echt van genieten om berichten te lezen in groepen en om contact te hebben met mijn vroegere thuishaven… Alkmaar.

Wat ik minder vind is de hoeveelheid ongewenste  vriendschapsverzoeken. Er zitten echt wel eens leuke mensen tussen , maar het grootste deel zijn heren of dames de opzoek zijn naar sex. 

info3

Het feit dat ze daarbij mijn facebook opzoeken snap ik al niet, ik bedoel ik heb mijn trouwfoto op mijn profiel en er staat toch echt dat ik gebonden ben. Daarnaast reageert een groot deel zelfs grof wanneer ik duidelijk maak dat ik niet gediend ben van dit soort benaderingen. zo ben ik Arrogant genoemd en vroeg  iemand me, hoe ik durfde te denken dat ik nee kon zeggen, want ik was dik en lelijk en had dus geen keuze…

een deel van deze heren lijkt alleen maar op me af te komen omdat ik dik ben en daardoor wel een makkelijk slachtoffer zou zijn. Dat ze daar niet eens verder kijken en niet zen dat op mijn profiel getrouwd staat geeft alleen maar aan hoe hoog het intelligentie niveau van dit soort mensen is.

Helaas weet ik, dat ik vroeger voordat ik mijn man vond, zo onzeker was dat ik dit soort mannen niet meteen vaarwel zei, dat ik ze geloofde en dat ik al hun shit over me heen lied komen, want beter had ik niet verdiend. Ik weet gewoon dat er dames zijn die zich het laten overkomen met de gedachten ik ben niet goed genoeg, ik verdien niet niet beter.

Daarnaast vind ik inmiddels de ongevraagde vriendschapsverzoeken “bijna” sexuele intimidatie het is alsof je in een drukke discotheek iemand met een stijve piemel tegen je aan voelt drukken, bah ik voel me dan vies en naar.

images

Ik weet dat er mannen zijn, die het goed bedoelen , oprecht opzoek zijn , maar bedenk dan dat het ongevraagd indienen van een vriendschapsverzoek, niet de manier is. wil je mensen leren kennen, ga dan naar een datingsite waar mannen en vrouwen samen komen en waar het alleen maar over sex gaat.  Ben je opzoek naar wat meer diepgang ga er dan vanuit dat, sexuele toespelingen en vriendschapsverzoeken niet geaccepteerd worden en dat dat er voor zorgt dat je uit de groep verwijderd wordt.

Ben je oprect opzoek, toon interesse en communiceer in de forums op een gewone manier met de mensen uit de groep, vinden vrouwen je leuk geven ze vanzelf aan dat ze vrienden met je willen worden!

Hoe sta jij tegenover dit soort vriendschapsverzoeken?

Liefs Louise

 

 

 

 

Advertenties