Tags

, , , , ,

Op zaterdag 10 maart gaat het dak eraf in de mooie Sir Winstonclub in Rijswijk met het Ronduit Mooi feest. Enjoy, dance, drink, meet and feel like the king or queen! Het tweede feest dat Ronduit Mooi organiseert. Het eerste feest op 18 februari 2017 was een succes!

De Sir Winston Club geeft dat echte “uitgaansgevoel”, een echte club met alles erop en eraan. Vaak als we uit gaan zijn we ons bewust voor anderen simpele dingen. Parkeermogelijkheden, zitcomfort (de gehate stoeltjes met leuningen vermijdend), toegankelijkheid. De Sir Winston club komt in al deze dingen aan onze wensen tegemoet.

Nathalie: “Ik denk dat we met ons feest uniek zijn. De Sir Winston club is alsof je Moulin Rouge binnen stapt. Voldoende zitgelegenheid, maar ook een dansvloer en het gevoel dat je echt ‘uit’ bent. Het is gevestigd in een pand met een café, restaurant en casino. Wat we een belangrijk punt vinden, is dat het ‘fetisj-achtige’ er een beetje afgaat. Veel initiatieven hebben toch nog een beetje dat imago. Dat vinden wij totaal niet nodig, het is niks geks om een dikke man of vrouw aantrekkelijk te vinden. Ons Ronduit Mooi feest is voor Ronduit Mooie mensen en friends. Friends kan iedereen zijn; van je beste vriend of vriendin, tot je slanke partner, kennissen en mensen die positief denken over dikke mensen. Het belangrijkste is dat ze dikke mensen waarderen en respecteren. Qua muziek willen we aansluiten bij wat gasten willen van zo’n avond, maar ook een beetje hoe wij een uitgaansavond willen beleven. Dansbaar en magisch. Het gevoel dat je een club binnen stapt en meegevoerd wordt door de muziek.”

we hopen je te zien de 10e in Den Haag!
Meer informatie over het feest kun je vinden op: Facebook-pagina van mooi rond

Advertenties