Tags

, , , ,

Heerlijk om gesprekken te voeren, maar niets is zo vervelend, als iemand, man of vrouw, die alleen aandacht heeft voor de borstpartij! Hoe ga jij hiermee om?

2018

Ik houd van mijn borsten, ze geven me een vrouwelijk gevoel, vaak ook sexy, maar dat wordt al snel verpest, door hoe de omgeving hiermee omgaat.

Ik geloof niet, dat ik veel anders doe, ook met een gesloten truitje zijn ze prominent aanwezig, als je een wat grotere cup hebt krijg je dat. Ik heb vaak te horen gekregen, je kleed je te sexy, dat kwam vaak van vrouwen en nee niet eens mijn moeder! Ik vraag me af waarom…. ik heb niet het idee dat ik me zoveel anders kleed. Ok, ik ben niet zo van het bedekken, maar ik trek dezelfde jurkjes aan als anderen en waar ze bij anderen mooi en degelijk staan springen er bij mij meteen 2 vleesbollen uit! Inmiddels doe ik onder elk jurkje dat ik heb standaard een extra shirtje, want anders kan men de ogen er niet vanaf houden, of krijg ik commentaar. Ja misschien houd ik teveel rekening met mijn medemens.

Het geeft niet altijd, ergens is het vleiend, ik ben ook wel trots op ze, maar het is niet zo dat ik vind dat ze prominent aanwezig moeten zijn. zelfs in een slobbertrui kun je zien dat ze aan de maat zijn en daar heb ik geen probleem mee, waar ik wel een probleem mee heb, is dat er viespeuken zijn die alleen maar oog hebben voor de borsten, die hun ogen er niet vanaf kunnen houden. Ben je in gesprek kijken ze je niet aan, wil je contact maken, ho maar. Niets zo vervelend als dat….

Hoe ga je daar mee om?

Ik zwaai nog wel eens onder een gesprek van hallo  kijk mij eens aan!!! Echt helpen doet dat niet. Wat doen jullie om dit probleem aan te pakken?

Liefs Louise