Tags

, , , , , , , ,

Ken je Hermina al? De vrouw achter wondervol? Een van de eerste volle vrouwen bloggers die ik ken. Ze is niet alleen mooi en interessant, ze blogt over alles, kleding maar ook eerlijke blogs over zichzelf. (daar hou ik van )

Hermina vernieuwt zich met regelmaat en is vaak opzoek naar nieuwe uitdagingen. Laatst kwam ze met het bericht dat ze graag talkshows wilde geven. De discussie die toen ontstond was zo leuk dat er meteen afspraken gemaakt werden.

Nu is er regelmatig een talkshow in een grote maten winkel. Zelf zou ik afgelopen weekend naar oopz gaan, maar ziekte gooide roet in het eten. (Oopz is de leukste kleding winkel van lochem met maten van 36 tot 54). Gelukkig is hermina zo slim geweest, om te regelen, dat ook mensen die niet kunnen komen, de  talkshow kunnen volgen en zo zat ik zondag aan mijn telefoon gekluisterd, kijkend en luisterend naar een talkshow, over het jeans merk blue frog maat 36-54. (zie hier haar blog hierover.)

29571453_1652416201503844_7406390733314582989_n

Die talkshow was echt reuze leuk, ik wist van te voren niet goed wat ik me er bij voor moest stellen, maar op de stream zag het er erg goed uit, leuk gezellig alsof ze bij je op de koffie zaten te praten. daarnaast vond ik het intervieuw heel goed voorbereid. Ze zijn een uur bezig geweest met praten over het merk, het productie proces en de volle vrouwen mode branche! Ook kun je reageren, net als in een gewone talkshow en werden de vragen uit de reacties gewoon meegenomen in het interview!

Mijn schoonmoeder luisterde mee en zei: “Ze kunnen een uur lang praten over jeans!” Mijn man en ik moesten zo lachen. een uur praten en niet mijn concentratie kwijt raken is een goed teken. Het was echt leuk om te volgen! Veel interessante stukken over pasvorm, stof en waarom de prijs van de ene broek hoger ligt dan die van een ander merk broek.  Natuurlijk ook heel veel voorbeelden van modellen en wassingen!

Wil je ook de talkshow bekijken dan is hier de link naar de stream.

Er komen nog veel meer talkshows.

talkshows

Wat vind jij leuke onderwerpen voor een talkshow?

En houd je van jeans of draag je het liever niet?

Liefs Louise