Tags

, , , , , , , , , , , ,

Ik keek er echt naar uit, een foto-shoot is een moment, waarop je op een andere manier naar jezelf gaat kijken. Het is niet alleen even een kleedje aan en een plaatje schieten. Van te voren ben ik al dagen bezig met wat trek ik aan wat doe ik met make up en waar wil ik foto’s maken.

Deze diashow vereist JavaScript.

Dan op de dag zelf, heb ik een tijd schema in mijn hoofd, beginnend met koffie. Lekker de tijd nemen voor jezelf, eerst de haren in de krul.

Dan eens kijken of dat felle kleurtje in de make up, ook echt gaat lukken

Helemaal tevreden , maar ik moet toch meer speciale make up kopen, want pijn aan mijn ogen. (Ik ben te allergisch denk ik, tips voor goede anti allergische eyeliner enzo zijn welkom!)

Dan nog een bak koffie, krullers er weer uit en ff goed de haarlak er in. Mijn buurvrouwen, reageerden met een wouw wat zie je er mooi uit! Dat was de reactie die ik niet verwacht had, maar die natuurlijk een heerlijke boost was voor mijn gevoel!

Alleen nog wachten op de fotografe , de afspraak was al 3 x verzet, ik ging kijken op facebook, maar kon haar geen bericht sturen en ook haar profiel niet vinden… Wat een lef afspreken voor een shoot en niet op komen dagen!

Normaal zou ik boos en verdrietig zijn en mijn kopje laten hangen, maar ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mijn man en zoon gestrikt.

Mijn camera uit het stof getrokken en nog even snel opgeladen.

Gelukkig wist ik van te voren, wat en waar ik foto’s wilde maken, ik stelde de camera in en mijn lief drukte op de knopjes als ik de juiste pose had en lief lachte…

Wat een heerlijk gevoel, om dit te delen met mijn man en zo leuk dat mijn zoontje (5) zo enthousiast was!

Terug kijkend, moet ik soms even slikken, ben  ik echt zo groot, is dat mijn buik, ojee die onderkin. maar boven al zie ik de sterke vrolijke stralende vrouw! Waarom zou ik onzeker zijn, als ik met zo veel flair op de foto kan gaan!

De liefde in de ogen van mijn man, die bleef mompelen dat ik zo mooi ben, was de kers op de taart!

Dit gaan we vaker doen en ook samen, dus als ik een nieuw kleedje heb , gaan we ons weer mooi maken en kan ik hem weer op mijn blog plaatsen. (op  big belly babe)

Ook anderen wil ik weer op de foto zetten, zoals ik dat in 2008 al deed, hen laten kijken door mijn ogen, want iedereen is mooi jij ook!

Heb jij wel eens een foto shoot gedaan? voor jezelf of voor het echie?

Hoe was dat of heb je dat verlangen, om dat nog eens mee te maken?

Graag hoor ik jouw verhaal

Liefs Louise