Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

31265565_1825837200801174_960599539176177664_n

Dat is de boodschap die de plus-size modellen verkondigen wanneer zij in lingerie door New York lopen. Het is een actie van simply be.

Ze hebben Lingerie aan en vleugels, net als de slanke dames bij de Victoria secret show, maar waarbij deze show vooral draait om de strakke lijven en de perfecte maat, verkondigen de dames op timesquare een andere boodschap! Zij gaan voor size-diversity en trots zijn op je lijf ook wanneer het voller is!

67% van de vrouwen is  voller , en zij verdienen het om zich sexy te voelen! is de spreuk die mij het meest raakt! 

Voel ik me nog wel sexy? Is sexy te verpakken in een maat?  Hoezo? Ze mogen zich sexy voelen? Laten we ons daarin uberhaubt tegenhouden? Dat zijn vragen die door mijn hoofd schieten.

Wat is sexy eigenlijk? Is daar een plaatje voor? laten we ons de mening van de maatschappij opdringen? Of is sexy iets intiems, iets dat iemand voelt, een blik in iemands ogen , een gevoel en iets dat je deelt met liefde?

Wanneer ik de maatschappij moet geloven, is sexy, de lingerie die je aanhebt, de uitdagende blik en de vraag om sex. Voor mij ligt dat heel anders, sexy is voor mij een vrouw die tevreden is, die haar lijf kent, er van kan genieten, maar niet alleen op sexueel gebied. De manier waarop iemand zelfverzekerd rond kan lopen, kan voor mij al heel sexy zijn.

Sexy is iets persoonlijks. Ik voel me sexy met make-up op, wanneer mijn man naar me kijkt en ik zie dat hij me mooi en lief vind. Sexy is me een godin voelen wanneer ik de liefde bedrijf. Sexy is zoveel meer dan alleen een kleedje met een decolletee.

Natuurlijk heb ik het recht me sexy te voelen! Ik denk ook,dat het noodzaak is om gelukkig te zijn!

Maar ik vraag me af wat jullie er van vinden!

Voel je, je sexy?

Wat maakt dat je, je sexy voelt?

Liefs Louise