Tags

, , , , , , , , , ,

De dieet industrie is een grote business… Lang hebben we gedaan wat er werd gezegd en steeds meer mensen werden dikker. Ook ik.

Ja hoor ik heb allerlei diëtisten gehad, heb me netjes gehouden aan hun dieet, want discipline is nooit een probleem geweest voor mij, maar ik viel niet af.

Ik sporte me het rambam en toch bleef ik dik. Ik was zo bedroeft en snapte er niks van… Erger nog mensen om me heen hadden er altijd een mening over, ik zou het wel niet kunnen volhouden, ik moest gewoon minder eten, als ik u een wat meer ging doen.

Al die stress heeft me, jaren ongelukkig gemaakt. Ik ben toen gaan bloggen om mijn gevoel hierover te kunnen uiten en inmiddels vind ik het belangrijker hoe ik me lichamelijk voel, dan hoe dik ik ben! yay.

Toch door al dat geblog, kom je een hoop meer te weten en wat in dit artikel staat heb ik zelf ook ervaren.

Vastleggen in volledig scherm 2-5-2018 140029.bmp

Klik op het plaatje om naar de originele blog te gaan.

Deze mijnheer zegt, ‘we worden dik doordat de voedings industrie overal koolhydraten en suikers in gestopt hebben, dat werkt averechts, daardoor krijg je een insuline piek en heb je alleen maar meer behoefte aan eten. Door gezonder , minder suikers en meer vetten te eten kunnen mensen wel afvallen, al moeten het dan wel de gezonde vetten zijn.”

De laatste tijd kijk ik zeer veel naar voeding en naar de hoeveelheid suiker in voeding en ik merk het ook, wanneer ik teveel suikers binnenkrijg, verlies ik mijn energie en heb ik meer honger.

Nu schrijf ik dit niet omdat ik vind dat jullie allemaal moeten gaan afvallen… Ik schrijf dit, omdat het voor mij een eye opener was , dat het dus niet allemaal mijn eigen schuld is, dat al die diëten nooit lukte en dat ik maar dik bleef en eet buien hield.

De gezondheidsindustrie zou eens moeten gaan nadenken over al die suikers in ons eten.  wanneer geraffineerde suiker nu uitgevonden zou worden , zou het verboden worden. Het is een miljoenen industrie! dus waarom zouden ze het veranderen voor de gezondheid van zoveel mensen?

Ik snap het niet, maar ik ben blij dat we steeds meer te weten komen, zodat we zelf kunnen uitvinden wat wel en niet werkt met ons lijf!

Wat vind jij van dit soort berichten? Geloof je er in?

Hoe ervaar jij het dat er zoveel suiker in producten zit?

Liefs Lou