Tags

, , , , , , , , , , , , ,

Hij raakt me aan, een zachte tintende streling over mijn lijf, geen plekje wordt overgeslagen. “ik vind je zo mooi”,zegt hij. Ik zucht, wat heb ik het nodig, om dat van hem te horen. Zijn zoektocht gaat verder. “Je hebt zulke mooie rondingen en je bent zo zacht, dat plooitje hier is zo sexy.” Ik krijg een kus op mijn neus en hij kijkt me diep in de ogen. “Ik vind het zo lastig, om mooi te vinden wat jij mooi vind”, verzucht ik. “Dat weet ik schat,”is zijn antwoord. “Daarom blijf ik het tegen je zeggen, je bent prachtig, Ik ben zo blij met jou.

6f4babe30f9c8c90996e578eb143c561

Wanneer ik opkijk in zijn mooie ogen, weet ik dat hij de waarheid zegt, waarom is het dan zo moeilijk voor mij, om te realiseren dat hij me echt mooi vind? Ik ben geen standaard vrouw ik ben 184 cm groot en weeg 137 kilo. Ik ben overal groot, er is gewoon niets klein aan mij, behalve misschien mijn hartje.

Zijn aanraking gaat door, zachtjes wordt ik overal gestreeld “Weet je”, zegt hij; “Ook al zou je afvallen en je lichaam zou veranderen, dan vind ik je nog mooi.” Ik kijk hem een beetje verbaasd aan. Hij houd van een volle vrouw, zou hij me ook mooi kunnen vinden wanneer ik slanker was?

“Ik vind jou mooi lieverd, niet alleen je lichaam, je mooie haren en je mooie snoetje, Maar jou, wie je bent wat je doet, ik ben zo trots dat je mijn vrouw bent!

Ik”krijg een brok in mijn keel en kan als antwoord alleen maar zuchten. Het is zo fijn dat hij alles mooi vind en fijn vind en dat hij van me houd! Het geeft me een heerlijke warme sensatie en ik voel me ook beschermd. Waarom kan ik in mijn hoofd niet meer zijn zoals hij?

Ik vind het zo lastig mezelf te accepteren, mijn karakter, mijn lijf, altijd had ik het gevoel dat ik niet goed genoeg was en dat niemand van mij kon houden.  dat ik te lelijk was.Tot dat hij kwam…

Hij houd van mij, ook op de dagen dat ik niet van mezelf houd laat hij me zien dat ik de moeite waard ben! Ik hou ook van hem, met zijn mooie ogen en lijf!

Toch blijf ik hopen dat ik ooit zo kijken mag naar mezelf, zoals hij kijkt naar mij en dat ik het gevoel, dat hij heeft, ook het mijne mag noemen. Dat ik kan zeggen wouw meid, wat ben jij een lekker wijf!

 

Liefs Louise