Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Een Mooi lingerie setje geeft je zelfvertrouwen! Helemaal waar, zeker wanneer het een mooi stofje is en niet zo standaard! Toch wanneer je een omvang hebt die boven de 105 cm zit is dat een drama om te vinden! Grote cups zijn tegenwoordig minder moeilijk dan een grote omvang, vandaar dat ik de vraag op mijn pagina heb gesteld en er kwam een overweldigende hoeveelheid antwoorden! Dank jullie daarvoor, Naast de bonprix, die een leuke collectie grotere maten hebben, ook op het erotische gebied , kwamen er nog 2 online shops uit.

Ulla Popken, Yours  Clothing en  Ewa.michalak

Daarnaast werd De Volle Verleiding in Dongen aangeraden, dat is een stenen winkel. Met mooie merken als Ulla, wat mij inderdaad goed zit en met mooie prijzen, naast de winkel zit ook nog een grote maten kleding winkel en een grote maten schoenen winkel, dus ben je opzoek naar een leuke plek om een dagje te gaan shoppen is dat zeker de moeite waard!

Ulla Popken

Een Werkneemster van Ulla popken, wees me er op dat ze daar ook grote maten hebben, ik dacht altijd dat de maten daar niet groter gingen dan 95 D maar ik heb 130 J voorbij zien komen toen ik op hun site ging kijken.

Screenshots5

De prijzen zijn ook mooi rond de 30 euro, heb jij wel eens lingerie bij de Ulla gekocht en wat bevalt je dan goed? Geef een reactie hoe het voor jou was!

Yours Clothing

Yours heeft nu ook online winkels in nNederland en Duitsland, Daardoor wordt het steeds makkelijker om bij ze te bestellen. Daarnaaast hebben ze nu een BH collectie van Cup N tot omvang 140. Daar tussen zaten ook wel weer juweeltjes, die mij blij zouden maken!

Screenshots4

De maten tabel is ook heel makkelijk, de roze maten zijn uitverkocht, de blauwe kun je nog krijgen! Daarnaast zijn deze BH’s ook van een leuke prijs, tussen de 17 en de 30 euro ben ik ze tegen gekomen, waarschijnlijk hebben ze ze ook nog wel iets duurder!

Heb jij wel eens Lingerie gekocht bij Yours Clothing? Deel je ervaring in de reacties!

Ewa Michalak

Is een poolse winkel , die gaat tot omvan 140, dit heb ik nergens anders nog gezien!

ik heb voor jullie een compilage gemaakt van de echt grote omvang bh’s ze hebben er nog meer, maar dit vond ik de mooiste.

Screenshots2

Ik vind ze erg mooi, maar weet nog niet wat de pasvorm is, misschien heb jij er al wel eens gekocht en wil je voor ons een review schrijven? dat mag hier onder in de reacties!

Prijzen zijn in het pools (zie gele balk in de foto hier boven , voor het omzetten van pools geld in euro’s) en liggen tussen de 299 en de 399 , dat is 60 tot 90 euro ongeveer

Verzenden gaat zo:

Vastleggen in volledig scherm 6-5-2018 124830.bmp

Welke van deze online winkels, vind jij interessant?

Voor mij zijn ze allemaal leuk, Mijn man was vooral ook heel blij dat ik weer aan de echte BH’s wil, want dat staat toch een stuk mooier, ( tot nu toe droeg ik vooral beugelloos van de bon prix door geld gebrek, maar met deze tips die ik van jullie heb gekregen , ga ik zeker kijken voor een mooie set!

Liefs Louise